YOLANDA AARTSE

Business Coach voor ZZP-ers

DIENSTENAANBOD

IN DE TOP 10 BESTE BUSINESS COACHES VOOR VROUWEN 2021

⭐️   30 JAAR  ⭐️

ONDERNEMER

⭐️  PERSOONLIJKE ⭐️

COACHING

⭐️  ONLINE ⭐️

TRAININGEN

⭐️  GRATIS ⭐️

INTAKE SESSIE

blended-learning

Er zijn diverse manieren om de verschillende programma’s, cursussen en trainingen volgen. Om een en ander overzichtelijk voor je te houden volgt hieronder een uitleg van de mogelijkheden.  

E-LEARNING

E-learning zijn online cursussen. Thuisstudies die je volledig online kan volgen. Direct na je aanmelding kan je aan de slag en de cursus volgen via laptop, je telefoon of via je ipad. Na je betaling krijg je  een inlogcode toegestuurd met een wachtwoord waarmee je kan inloggen bij de door jouw aangekochte cursus.

Groot voordeel is dat je kan leren op het moment dat het jou het beste uitkomt. Al is het midden in de nacht, dat maakt niet uit want je hebt bij een online cursus 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot de online leeromgeving waar je alle lessen overzichtelijk bij elkaar hebt.

Je houdt 1 jaar toegang tot de lessen  zodat, wanneer je je geheugen wil opfrissen, je altijd weer opnieuw een les herhalen en terugkijken.

De E-learning cursussen zijn onderverdeeld in modules met videolessen. Aan de hand van een Powerpoint presentatie  behandel ik de lesstof en leg ik je uit wat je moet doen en hoe je het moet doen. Bij iedere les zijn er voorbeelden, bijlagen en opdrachten die kan toepassen in je eigen persoonlijke situatie.

GROEPSTRAININGEN

De groepstrainingen worden verzorgd in een combinatie van verschillende leervormen, online en, afhankelijk van het gekozen programma, op locatie.         

Een groepstraining bestaat uit live trainingen online in combinatie met E-learning

Live trainingen online worden gegeven in een virtuele classroom via Teams of Zoom op een vaste datum en tijd met een klein aantal mede-cursisten. Een live training online is, in tegenstelling tot e-learning, altijd op een specifieke datum en op een bepaalde tijd.

Misschien heb je het al weleens bij de kinderen gezien die achter hun computer les krijgen via Teams in het digitale klaslokaal.

Voor de groepstrainingen kunnen zich maar een beperkt aantal deelnemers inschrijven  zodat er voldoende aandacht  is voor eenieder persoonlijk.

 

1-op-1 COACHING

Zoek je een coach die helemaal snapt waar het in je leven en in jouw business om draait en die je kan helpen je kansen, mogelijkheden en prioriteiten te zien?

Wil je 100% aandacht van een coach?

Dan is 1-op-1 coaching met een ervaren ondernemer echt iets voor jou.

Afhankelijk van jouw behoeften spreken we elkaar online of op locatie.

GRATIS

Wil je meer weten over mijn werkwijze en hetgeen ik voor je kan betekenen, neem dan eens een kijkje op de GRATIS pagina. Hier vind je checklists, E-books en PDF’s die je kan downloaden. In ruil voor je e-mail adres stuur ik je deze toe. Je komt dan op mijn e-maillijst te staan zodat ik je met regelmaat van die informatie kan voorzien die voor jou interessant is, kan je je als eerste inschrijven voor de trainingen en krijg je hoge kortingen op de verschillende programma’s.

BLOG

Op de blogpagina vind je een overzicht van mijn blogs, vlogs en podcasts boordevol inspiratie, tips en ideeen hoe je zo slim, snel en simpel als mogelijk je bedrijf te laten groeien. Bij alle artikelen zijn er checklists, stappenplannen en adviezen hoe nu verder.

Yolanda Aartse

Buitenbassinweg 526 

3063TC Rotterdam

Tel. 06-54601207 

email:info@yolandaaartse.nl

KvK nr. 64408957

Privacy verklaring

® 2021

 

coach-bij-qredits
pzo
bedrijven-consultaant-top-10

Pin It on Pinterest