IN 9 STAPPEN NAAR EEN UNIEK BEDRIJF

Natuurlijk doe jij je werk met passie en wil je, net als iedere andere ondernemer, een bloeiend en uniek bedrijf. 

Maar alleen met passie en goede wil ga je het niet meer redden in deze tijd!

Je zal ook handig moeten zijn in je communicatie, met je marketing en in verkoop. 


Weet je niet wat te doen en ben je gefrustreerd omdat je nergens een goede oplossing kan vinden die helemaal past bij jou en je bedrijf?

Denk je geregeld bij jezelf:  

 “Al die online mogelijkheden, dat ga ik nooit leren. Diep in mijn hart ben ik eigenlijk een beetje bang voor de computer en vind ik het doodeng van me te laten horen want wat zullen de mensen wel niet van me denken.”  

“Ik wil dat alles tot in de perfectie geregeld is voordat ik met iemand een verkoopgesprek heb. Stel je voor dat ik stomme opmerkingen maak."  

 “Ik doe me sterk voor maar ben eigenlijk bij alles wat ik doe, heel erg onzeker.”  

Ook jij zal over de juiste kennis moeten beschikken, vol zelfvertrouwen moeten zijn en heel slim moeten werken om de beste resultaten te kunnen behalen binnen je onderneming!  


Ruim 30 jaar ben ik inmiddels ondernemer, deze expertise gecombineerd met mijn ervaring als coach, strateeg en marketeer heeft een schitterend mooi programma opgeleverd: 

Speciaal voor ambitieuze ondernemers die hun droom willen leven:

IN 9 STAPPEN NAAR EEN UNIEK BEDRIJF

Een eenvoudig plan waarmee je een briljante strategie voor je bedrijf opzet zodat je vol zelfvertrouwen bent en helemaal jezelf kunt zijn, altijd en overal.

Een handleiding die je in heel je bedrijfsvoering kan gebruiken. Bij je verkoopgesprekken, je website, op social media..... noem maar op. En dat zonder frustraties en zonder overdonderd te worden door allerlei technisch gedoe. 

Ik ga je helpen je bedrijf naar een hoger level te tillen en je helpen je droomzaak te creëren. 

Dit is een programma boordenvol praktische kennis en informatie waarmee je direct aan de slag kan en zonder je kostbare tijd te besteden aan zaken die je toch niet gebruikt.  

Inschrijven

WIL JIJ:

VRIJHEID

 Zelf kiezen met WIE en HOE je wil werken met meer vrije tijd voor jezelf, je partner, je kinderen, familie en vrienden en de dingen doen die je leuk vindt.

ZELFVERTROUWEN

Je beste zelf kunnen zijn? Iemand die blaakt van zelfvertrouwen heeft een enorme aantrekkingskracht en hierdoor zal ook je omzet stijgen. 

INKOMEN

 Precies datgene verdienen waar jij behoefte aan hebt. 25.000, 50.000, 100.000 euro MEER..?

KLANTEN

 Meer leads en nieuwe klanten en dat 24 uur per dag en 7 dagen per week helemaal op de automatische piloot

DE EXPERT ZIJN

Een autoriteit worden in je vakgebied en een uitstekende naamsbekendheid opbouwen zodat je de de juiste klanten aantrekt die je ook goed betalen.

EEN DUIDELIJKE ROUTE

Een gebruiksaanwijzing met een heldere strategie en een systeem hoe je doelen te bereiken en je droom te kunnen leven.

DIT PROGRAMMA IS JE OP HET LIJF GESCHREVEN ALS JE:

 • Je zelfvertrouwen wil vergroten.
 • Een ideaalbeeld voor ogen hebt en de juiste strategie wilt hebben om je dromen waar te kunnen maken.
 • Je een unieke eigen stijl wil ontwikkelen waarmee je je kan onderscheiden van je concurrentie. 
 • Geen seconde langer dan nodig wil besteden aan marketing, maar daar de systemen en technieken voor wilt hebben die je geld en tijdwinst opleveren. 
 • Nieuwe leads wil hebben op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.


Met deze 9 stappen heb je een gebruiksaanwijzing waarmee je dit allemaal kan bereiken!

Zonder allerlei technisch gedoe!!!

Je gaat in de komende maanden ontdekken wat jij als ondernemer vandaag de dag allemaal moet doen om in vrijheid te kunnen ondernemen en je te kunnen onderscheiden van je concurrenten. 

Hoe je ervoor zorgt dat je opvalt door authentiek te zijn! 

Ga ervoor, jij kan dit ook! 

Bespaar bergen tijd, energie en frustraties! Alles uitzoeken wat je nodig hebt en hoe het werkt, dat heb ik allemaal al voor je gedaan.  

Alles wat jij hoeft te doen is mijn kennis opzuigen en uit te voeren. 

ÉÉNMALIGE INVESTERING

€ 1995,- (EX BTW)


HET PROGRAMMA IN DE PRAKTIJK

Het programma bestaat uit 3 hoofdonderdelen die je van punt A, waar je nu staat, naar punt B, je doel brengen:

FUNDERING

MARKETING

VERKOOP

Ieder hoofdonderdeel bestaat uit 3 stappen. Deze 3 stappen zijn weer onderverdeeld in ministapjes. Iedere stap bestaat uit meerdere videolessen zodat het allemaal makkelijk voor je te volgen is. Bij iedere stap zijn er overzichten , downloads, voorbeelden en opdrachten  zodat je het je helemaal eigen kan maken.


DE FUNDERING

Voor alles wat we doen moeten we eerst een stevige basis leggen

DE IDEALE KLANT Je ontdekt je ideale klant. Wie is hij, wat doet hij, Waarover is hij gefrustreerd en wat wil hij? En wat gaat er gebeuren als hij geen actie onderneemt?  

JOUW VERHAAL Je ontdekt hoe je verhaal te vertellen in 30 seconden en 3 minuten op een manier waarop je doelgroep direct snapt waarom jij de aangewezen persoon bent hen te helpen.

JOUW UNIEKE STIJL Je leert een stappenplan maken. Jouw aanbod die je klanten kunt laten zien hoe je ze van punt A naar punt B kunt helpen. Van hun grootste frustratie naar de grootste transformatie, die ze willen bereiken in hun leven.  


MARKETING

Hoe je je marketing brengt van dertien in een dozijn naar de onweerstaanbare enige. Hiermee vestig je je naam binnen de niche als degene waar je moet zijn.

BRILJANTE CONTENT Je leert teksten te schrijven en helemaal het proces begrijpen hoe, wanneer en waar de content moet worden geplaatst. Op je blog, je website, op social media, je webinar, e-mailberichten, voor je verkoopgesprekken....alles.

DE ULTIEME KLANTMAGNEET Hoe je een gratis weggever optimaal inzet zodat mensen je leren kennen, je aardig gaan vinden en je gaan vertrouwen.

DE VOLMAAKTE FUNNEL Je leert een eenvoudige funnel te creëren en bouwen die je in 14 dagen kan lanceren en waarmee je direct al gaat verkopen.

 


VERKOOP

Vergroot je zelfvertrouwen en je omzet zal stijgen. Door het groeien van je zelfvertrouwen zal je ook nooit een tekort aan nieuwe klanten hebben waardoor je bedrijf groeit en je een merk creëert dat authentiek is en echt.

JE BESTE ZELF Dit krijg je voor elkaar door je mindset anders in te stellen zodat je vol zelfvertrouwen je klanten kan inspireren en motiveren.

INSPIREREN EN VERKOPEN Verkopen gaat niet over afsluiten of de deal doen maar over het inspireren van je klant. Hierdoor zal zowel jij als je klant de vrije keus en vrijheid hebben. 

DE EINDELOZE KLANTENSTROOM Ik ga je laten zien hoe je iedere maand weer opnieuw 25 potentiële klanten kan blijven hebben, gedurende heel je carrière en voor zolang als je leeft.


IN 9 STAPPEN NAAR EEN UNIEK BEDRIJF

ÉÉNMALIGE INVESTERING

€ 1995,- (EX BTW)

 • 4 x 1-OP-1 ONLINE GROEISTRATEGIE SESSIE van 30 minuten
 • 10 x LIVE ONLINE Q & A.
 • Je hebt 24/7 toegang tot de videolessen en alle informatie.
 • Systemen, opdrachten en downloads bij iedere les.

Ik ben er voor je en sta klaar om je te inspireren, te stimuleren en je toe te juichen! 

Yolanda-enthousiast-en-energiek

Een stukje privé….. Zodat je een beetje weet met wie je te maken hebt: 

Ik ben alleenstaand en woon in Rotterdam in een appartement aan de Maas met een waanzinnig uitzicht over de omgeving. Ik heb 2 volwassen kinderen en ben stapel op mijn 2 schatten van kleinkinderen Alec en Evi. Wat ik heel leuk vind is koken, fietsen, wandelen, reizen, zingen en…. Netflix niet te vergeten. 

Ben energiek, creatief, positief en oplossingsgericht en hou van duidelijke taal en transparantie.Kan niet, bestaat niet bij mij. Ik vind altijd een oplossing!

En zakelijk…..

Halverwege de jaren 90 begin ik een eigen makelaarskantoor.

De periode die volgt is fantastisch.  

Maar….. de crisis slaat toe. De verkopen lopen terug. Ik werk 80 uur per week en krijg een burn-out.  

Na een sabbatical besluit ik de draad weer op te pakken maar de passie en het plezier dat ik altijd heb gehad in het verkopen van woningen ben ik helemaal kwijt.  

Carrière switch…

Ik wil iets anders gaan doen maar wat datgene is, daar kom ik niet direct achter. Tot het moment dat ik me realiseer dat er 1 ding is waarin ik ontzettend goed ben: ONDERNEMEN!!! Daarin heb ik 30 jaar ervaring.

Dan besluit ik een carrière switch te maken: Ik ga me helemaal richten op het coachen van ondernemers, iets wat ik eigenlijk al jaren doe. In mijn werk en als vrijwilliger bij Qredits.  Ik kies er voor om vrouwelijke ZZP-ers te coachen omdat ik zelf ook altijd ZZP-er ben geweest. 

Ik volg trainingen en opleidingen bij de allerbeste coaches in binnen- en buitenland en investeer tienduizenden euro’s om al die kennis op te steken.  

NU HEB IK EEN FANTASTISCH BEDRIJF,

VERDIEN IK MEER DAN IK OOIT VOOR MOGELIJK HEB GEHOUDEN,

BEHOOR IK TOT DE TOP 10 VAN BESTE BUSINESS COACHES VOOR VROUWEN

EN HEB IK....

VRIJHEID

Dat gun ik jou ook!!!

 • Ik help je loyale klanten te krijgen zodat klanten alleen nog maar met jou zaken willen doen.
 • Simpelweg omdat zij een goed gevoel bij je hebben en zich gewaardeerd en prettig bij je voelen.
 • Ik help je obstakels te overwinnen zodat je de kans hebt alles uit je bedrijf te kunnen halen wat erin zit.
 • Ik daag je uit anders te durven denken en te zijn dan je concurrent en wil je motiveren verder te denken dan alleen de dag van vandaag.
 • Ik ga mijn kennis en ervaring met je delen en je helpen je bedrijf naar een hoger level te tillen!!!  

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Vraag: Ik ben loopbaancoach. Is dit programma ook voor mij geschikt? 

Antwoord: Jazeker, in 9 stappen naar een uniek bedrijf is geschikt voor iedere ZZP-er. Of je nu coach bent, financieel adviseur, makelaar, verkoopstyliste, fotograaf of marketeer.

Vraag: Wat is een funnel precies? 

Antwoord: Een funnel is niets anders dan een serie stappen waar je mensen langs heen loodst. De weg gaat van punt A, het punt waar ze nu zijn, naar punt B. Het doel. Deze stappen moeten stuk voor stuk in de juiste volgorde worden genomen. Een funnel kan je voor van alles hebben. Een verkoopfunnel. Een leadfunnel. Een funnel om gewicht te verliezen. Een funnel kan uit 2 stappen bestaan, 5 stappen, 9 stappen etc. 

Vraag: Hoeveel tijd ben ik kwijt aan studeren?  

Antwoord: Dat is helemaal afhankelijk van de tijd die jij beschikbaar hebt. Reken op gemiddeld 3-4 uur per week. Iedere week krijg je toegang tot een volgende stap in het programma. Na 9 weken heb je toegang tot alle lessen en kan je de videolessen op elk moment weer opnieuw bekijken. I

Vraag: Er worden heel veel online programma’s aangeboden. Wat maakt in 9 Stappen naar een uniek bedrijf anders? 

Antwoord

 • Het is specifiek voor ZZP-ers. Precies datgeen wat je nodig hebt. Zelf ben ik al 30 jaar zzp-er en alle dingen die je toch niet gebruikt die heb ik er uit gelaten. Iedere les bestaat uit een videoles met daarbij een download. De download is een blauwdruk van 1 A4-tje waarop je in 1 oogopslag alles terug kan vinden van hetgeen er in de les is besproken.  Voor ieder onderwerp dat wordt besproken zijn er een of meerdere blauwdrukken beschikbaar.
 • Ik vertel het je niet alleen maar laat het je ook zien aan de hand van duidelijke voorbeelden.. 
 • Met dit programma heb je alles in handen wat je nodig hebt om een uniek en authentiek bedrijf te bouwen. 

Vraag: Ik heb geen idee wat ik moet schrijven in mijn e-mails en weet ook niet hoe ik een advertentie moet maken. Wordt dat ook besproken?

Antwoord: Nou en of, aan zowel het schrijven van e-mailberichten als het maken van advertenties en social mediaberichten wordt aandacht besteed. En natuurlijk zijn er ook hiervoor weer overzichtelijke handleidingen van 1 A4-tje beschikbaar. 

Vraag: Wat moet ik doen wanneer ik er op enig moment met een les niet uitkom en vastloop? 

Antwoord: Je kan mij al je vragen stellen per e-mail. Heb je daarbij behoefte aan extra begeleiding dan is het mogelijk 1 of meerdere 1-op-1 coaching sessies te boeken.


MEER INFORMATIE

Heb je bij dit programma behoefte aan persoonlijke begeleiding of wil je meer informatie? Meld je dan aan voor gratis adviesgesprek.