IN 9 STAPPEN NAAR EEN UNIEK BEDRIJF

LIVE ONLINE GROEPSTRAINING VOOR STARTENDE EN GEVORDERDE ONDERNEEMSTERS

START

WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021

09.00 - 12.00 uur

DUUR 9 WEKEN

max. 4 deelneemsters


Speciaal voor ambitieuze onderneemsters die behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding:

Een live training online van 9 weken waarin je samen met max. 3 mede-onderneemsters een briljante strategie voor je bedrijf leert op te zetten zodat je vol zelfvertrouwen je bedrijf kan laten groeien op een manier die past bij je life-style.

Na het volgen van dit programma heb je een handleiding die je in heel je bedrijfsvoering kan gebruiken. Bij je verkoopgesprekken, je website, op social media..... noem maar op. En dat zonder frustraties en zonder overdonderd te worden door allerlei technisch gedoe. 

Ik ga je helpen je bedrijf naar een hoger level te tillen en je helpen je droomzaak te creëren. 

Dit is een programma boordenvol praktische kennis en informatie waarmee je direct aan de slag kan en zonder je kostbare tijd te besteden aan zaken die je toch niet gebruikt.  


DE WEG NAAR VRIJHEID

Denk je geregeld bij jezelf:  

" Ik wil wel meer leren over ondernemen, maar in m'n uppie alles alleen voor elkaar boksen is niets voor mij"

 “ Diep in mijn hart vind ik het doodeng mijn stem te laten horen want wat zullen de mensen wel niet van me denken.”  

“Ik wil dat alles tot in de perfectie geregeld is voordat ik met een klant in gesprek ga. Stel je voor dat ik stomme opmerkingen maak."  

 “Ik doe me sterker voor dan ik ben maar voel me eigenlijk heel erg onzeker.”  


WIL JIJ:

 • Een extra steuntje in de rug en een stok achter de deur?
 • Meer zelfvertrouwen?  
 • Precies datgene verdienen waar jij behoefte aan hebt?
 • Een autoriteit worden in je vakgebied en een uitstekende naamsbekendheid opbouwen?
 • Een handleiding met een heldere strategie en een systeem hoe je doelen te bereiken en je droom leven?

DAN IS DIT PROGRAMMA JE OP HET LIJF GESCHREVEN

Je gaat in 9 weken ontdekken hoe je ervoor zorgt dat je opvalt door authentiek te zijn en wat jij als ondernemer kan doen om in vrijheid te kunnen ondernemen en je te kunnen onderscheiden van je concurrenten. 

 • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
 • De strategie waarmee je je dromen waar kan maken.
 • Je leert een unieke eigen stijl te ontwikkelen waarmee je je kan onderscheiden van je concurrentie. 
 • Krijgt toegang tot systemen en technieken die je geld en tijdwinst opleveren.

En heb je een gebruiksaanwijzing waarmee je dit allemaal kan bereiken!

Ruim 30 jaar ben ik inmiddels ondernemer, deze expertise gecombineerd met mijn ervaring als coach, strateeg en marketeer heeft een schitterend mooi programma opgeleverd waarin ik al mijn kennis met je ga delen.

Hoe werkt het programma in de praktijk ?  

Je krijgt gedurende 9 WEKEN

WEKELIJKS EEN LIVE ONLINE COACHING SESSIE VAN 3 UUR MET MAX. 4 DEELNEEMSTERS

Zo is er voor iedereen voldoende gelegenheid in te gaan op haar persoonlijke situatie. Iedere week gaan we de diepte in op het thema van die week en kan je al je vragen stellen.

 • 1 jaar toegang tot het online programma IN 9 STAPPEN NAAR EEN UNIEK BEDRIJF
 • Je kan altijd al je vragen stellen per e-mail.
 • Je hebt 24/7 toegang tot de videolessen en alle informatie.
 • Je krijgt huiswerkopdrachten, voorbeelden, templates en downloads. Kortom alles wat je nodig hebt om een uniek bedrijf neer te kunnen zetten.

Iedere week komt er een nieuw thema vrij zodat je niet wordt overvallen door een overvloed aan informatie en je de dingen in de juiste volgorde doet.


DE FUNDERING

Voor alles wat we doen moeten we eerst een stevige basis leggen. Dit geldt ook voor je bedrijf. Zonder een stevig fundament stort je bedrijf ineen.

De ideale klant. Je leert je ideale klant net zo goed kennen als je beste vriend of vriendin. Wie is zij, wat doet zij? Waarover is zij gefrustreerd en wat wil zij? En wat gaat er gebeuren als zij geen actie onderneemt?  

Jouw verhaal. Je ontdekt hoe jouw boodschap en levenservaringen kan delen in je berichten en presentaties in 30 seconden, 3 minuten en 13 minuten.

Jouw unieke stijl. Je leert hoe je jouw aanbod aan je klanten kan laten zien en hoe je dit altijd en overal kan gebruiken,


MARKETING

Hoe je je marketing brengt van dertien in een dozijn naar de onweerstaanbare enige. Hiermee vestig je je naam binnen je niche als de EXPERT waar je moet zijn.

Briljante Content. Je leert teksten te schrijven en helemaal het proces begrijpen hoe, wanneer en waar de content moet worden geplaatst. Op je blog, je website, op social media, je webinar, e-mailberichten, voor je verkoopgesprekken....alles.

De Ultieme Klantmagneet. Hoe je een gratis weggever optimaal inzet zodat mensen je leren kennen, je aardig gaan vinden, je gaan vertrouwen en bij je gaan kopen.

De Volmaakte Funnel. Je leert de serie stappen die je nodig hebt om een eenvoudige funnel te creëren en bouwen die je in 14 dagen kan lanceren en waarmee je direct al gaat verkopen.

 


VERKOOP

Door je zelfvertrouwen te vergroten zal je altijd en overal je beste zelf kunnen zijn. Door het groeien van je zelfvertrouwen zal je ook nooit een tekort aan nieuwe klanten hebben waardoor je bedrijf groeit en je een merk creëert dat authentiek is en echt.

Je Beste Zelf. Dit krijg je voor elkaar door je mindset anders in te stellen zodat je vol zelfvertrouwen bent, altijd en overal.

Inspireren en verkopen. Dit gaat niet over afsluiten of de deal doen maar over het inspireren en motiveren van je klant. Hierdoor zal zowel jij als je klant de vrije keus en vrijheid hebben. 

De Eindeloze Klantenstroom. Ik ga je laten zien hoe je iedere maand weer opnieuw 25 potentiële klanten kan blijven hebben, gedurende heel je carrière en voor zolang als je leeft.


WIL JE MEEDOEN???

Klik op de button, dan kom je op het formulier waar je je gegevens kan achterlaten. Vervolgens neem ik zo snel mogelijk contact met je op om kennis met je te maken en laat ik je weten of er nog plek vrij is.

ÉÉNMALIGE INVESTERING € 2995,-

(Inclusief toegang tot online programma ' In 9 stappen naar een uniek bedrijf' t.w.v. € 1995,-)

AANMELDEN

Ik sta klaar om je te inspireren, te stimuleren en je toe te juichen! 

Yolanda-enthousiast-en-energiek

Een stukje privé….. Zodat je een beetje weet met wie je te maken hebt: 

Ik ben alleenstaand en woon in Rotterdam in een appartement aan de Maas met een waanzinnig uitzicht over de omgeving. Ik heb 2 volwassen kinderen en ben stapel op mijn 2 schatten van kleinkinderen Alec en Evi. Wat ik heel leuk vind is koken, fietsen, wandelen, reizen, zingen en…. Netflix niet te vergeten. 

Ben energiek, creatief, positief en oplossingsgericht en hou van duidelijke taal en transparantie.Kan niet, bestaat niet bij mij. Ik vind altijd een oplossing!

En zakelijk…..

Halverwege de jaren 90 begin ik een eigen makelaarskantoor.

De periode die volgt is fantastisch.  

Maar….. de crisis slaat toe. De verkopen lopen terug. Ik werk 80 uur per week en krijg een burn-out.  

Na een sabbatical besluit ik de draad weer op te pakken maar de passie en het plezier dat ik altijd heb gehad in het verkopen van woningen ben ik helemaal kwijt.  

Carrière switch…

Ik wil iets anders gaan doen maar wat datgene is, daar kom ik niet direct achter. Tot het moment dat ik me realiseer dat er 1 ding is waarin ik ontzettend goed ben: ONDERNEMEN!!! Daarin heb ik 30 jaar ervaring.

Dan besluit ik een carrière switch te maken: Ik ga me helemaal richten op het coachen van ondernemers, iets wat ik eigenlijk al jaren doe. In mijn werk en als vrijwilliger bij Qredits.  Ik kies er voor om vrouwelijke ZZP-ers te coachen omdat ik zelf ook altijd ZZP-er ben geweest. 

Ik volg trainingen en opleidingen bij de allerbeste coaches in binnen- en buitenland en investeer tienduizenden euro’s om al die kennis op te steken.  

NU HEB IK EEN FANTASTISCH BEDRIJF,

VERDIEN IK MEER DAN IK OOIT VOOR MOGELIJK HEB GEHOUDEN,

EN BEHOOR TOT DE TOP 10 VAN BESTE BUSINESS COACHES VOOR VROUWEN 2021

EN HEB IK....

VRIJHEID

Dat gun ik jou ook!!!

 • Ik help je loyale klanten te krijgen zodat klanten alleen nog maar met jou zaken willen doen.
 • Simpelweg omdat zij een goed gevoel bij je hebben en zich gewaardeerd en prettig bij je voelen.
 • Ik help je obstakels te overwinnen zodat je de kans hebt alles uit je bedrijf te kunnen halen wat erin zit.
 • Ik daag je uit anders te durven denken en te zijn dan je concurrent en wil je motiveren verder te denken dan alleen de dag van vandaag.
 • Ik ga mijn kennis en ervaring met je delen en je helpen je bedrijf naar een hoger level te tillen!!!  

ÉÉNMALIGE INVESTERING € 2995,-

(Inclusief toegang tot online programma ' In 9 stappen naar een uniek bedrijf' t.w.v. € 1995,-)


MEER INFORMATIE

HEB JE NOG VRAGEN? Stuur me dan even een mailtje of bel: 06-54601207