YOLANDA AARTSE

Business Coach voor ZZP-ers

E-LEARNING

unieke-verkoop-argumenten-yolanda-aartse

Je bent een steengoede ondernemer en biedt uitstekende service. Tegenwoordig is er echter MÉÉR nodig om goede zaken te kunnen doen en klanten te kunnen krijgen. 

Ook ondernemers met de allerbeste diensten hebben op vaak moeite inkomen te genereren en het heeft nog grotere gevolgen.

Want als je weinig tot niets verkoopt kan je bedrijf niet overleven.

Dit kan anders.

Wat je nodig hebt is een ijzersterke marketingstrategie.

Met een formule hoe je diensten ook online te kunnen verkopen.

Een duidelijk verhaal dat je klanten meteen begrijpen. Waardoor ze het verschil snappen tussen een goedkope oplossing en een écht goede dienst. En ook daadwerkelijk in die goede dienst willen investeren.

IN 9 STAPPEN NAAR EEN UNIEK BEDRIJF

Het complete plan voor iedere ondernemer om online en offline een uniek bedrijf te bouwen met een sterk merk.

Speciaal voor ZZP-ers heb ik een programma gecreëerd dat je helpt vanaf het punt waar je nu staat te komen naar de grote droom die je wil realiseren.

De basis die iedere ondernemer nodig heeft om een uniek en succesvol bedrijf te bouwen met een sterk merk. Online en Offline. Of je nu starter bent of al een tijdje aan de weg timmert.

Door de route te volgen zal je niet worden overdonderd door de hoeveelheid aan informatie. Zal het gemakkelijker voor je zijn het allemaal te begrijpen en voorkom je dat je vroegtijdig afhaakt en terugvalt naar de start.

Want ik wil dolgraag dat je jezelf en je bedrijf naar grote hoogten stuwt zodat je het leven kan leiden dat helemaal bij je past.

Een leven waarin je je eigen keuzes kan maken. Waarin je datgene verdient dat je wil verdienen en datgene bereikt wat je wil bereiken. 

in-9-stappen-naar-een-uniek-bedrijf

DE VRIJHEID HEBBEN TE WERKEN OP JOUW MANIER

Dit programma: ‘In 9 stappen naar een uniek bedrijf’ is de leidraad bij al mijn coaching sessies, workshops en online cursussen.

Bij de 1-op-1 maatwerk coaching sessies gebruik ik dit programma als richtsnoer en wordt, afhankelijk van jouw kennis, ervaring en behoeften, dieper op de verschillende onderwerpen ingegaan.

 

Wil je liever snel specifieke kennis op doen, kies dan voor één van de andere online cursussen.

ideale-klant-formule-cursus

DE IDEALE KLANT FORMULE

In dit online programma met 5 videolessen ontdek je  je niche, je doelgroep en jouw ideale klant zodat ondernemen vele malen leuker en gemakkelijker voor je gaat worden, waardoor je meer gaat verdienen EN meer tijd gaat overhouden om andere leuke dingen te kunnen doen. 

Bij iedere les zijn er downloads, voorbeelden en werkopdrachten. 

Studieduur: ca. 4 uur

ultieme-klantmagneet-formule-cursus

DE ULTIEME KLANTMAGNEET FORMULE

In deze online cursus leer je hoe een weggever te maken. In ruil voor het e-mailadres ontvangen leads jouw gratis geschenk zodat je e-maillijst gestaag blijft groeien en je hen heel gericht aanbiedingen kan doen. Op deze manier kan je 24/7 een stroom aan nieuwe klanten kan krijgen.

Bij iedere les zijn er downloads, voorbeelden en werkopdrachten. 

Studieduur: ca. 6 uur

marketing-funnel-formule-logo-yolanda-aartse

Creëer, bouw en lanceer in 14 dagen je online funnel

In deze online cursus leer je een marketing funnel te lanceren waarmee je 24 uur per dag en 7 dagen in de week een stroom aan nieuwe klanten kan krijgen. Ben je al een beetje bekend met funnels dan kan je op dag 14 lanceren. Is deze materie helemaal nieuw voor je, hou dan rekening met 28 dagen.

Bij iedere videoles zijn er downloads, voorbeelden en werkopdrachten. 

Studieduur: 14 – 28 dagen 

in-24-uur-je-online-cursus

Ontwerp je online cursus in 24 uur

In deze grensverleggende training laat ik je zien hoe je met gemak online programma’s ontwerpt, de perfecte doelgroep vindt die reikhalzend uitkijkt naar het moment jouw cursussen te kunnen kopen en de strtategie zodat je iedere week weer opnieuw een grenzeloos inkomen kan verdienen.

Bij iedere videoles zijn er downloads, voorbeelden en werkopdrachten. 

Studieduur: 24 uur

active-campaign-in-8-stappen

Automatiseren met Active Campaign

Leer je e-mail marketing op poten te zetten en in 8 eenvoudige stappen hoe Active Campaign te gebruiken . Zo kan je op de automatische piloot informatie sturen en aanbiedingen doen voor precies hetgeen waar je leads en klanten op dat moment behoefte aan hebben

Bij iedere videoles zijn er downloads, voorbeelden en werkopdrachten. 

Studieduur: 2 dagen

active-campaign-in-8-stappen

Vol Zelfvertrouwen Verkopen

ONDERNEMEN ANNU NU

Een nieuwe manier van denken, een nieuwe manier van zijn, een nieuwe manier van hoe je als ondernemer in het leven staat en hoe met je klanten om te gaan.

In dit online programma ontdek je een andere manier van verkopen; simpelweg omdat je als ondernemer je klanten niet onder druk wil zetten iets bij je te kopen: Wat je wil is je klanten inspireren in actie te komen.

GRATIS

Wil je meer weten over mijn werkwijze en hetgeen ik voor je kan betekenen, neem dan eens een kijkje op mijn GRATIS pagina. Hier vind je checklists, E-books en PDF’s die je kan downloaden. In ruil voor je e-mail adres stuur ik je deze toe. Je komt dan op mijn e-maillijst te staan zodat ik je met regelmaat van die informatie kan voorzien die voor jou interessant is.

 

BLOG

Op mijn blogpagina vind je een overzicht van mijn blogs, vlogs en podcasts boordevol inspiratie, tips en ideeen hoe je zo slim, snel en simpel als mogelijk je bedrijf te laten groeien. Bij alle artikelen zijn er checklists, stappenplannen en adviezen hoe nu verder.

Yolanda Aartse | Buitenbassinweg 526 | 3063TC Rotterdam

M: 06-54601207 | E: info@yolandaaartse.nl

KvK nr. 64408957 | Privacy verklaring | ® 2021

 

foto van yolanda aartse link naar https://yolandaaartse.nl/over-mij/

SAMEN EVEN SPARREN?

Benieuwd welke manier van coaching voor jou het beste werkt om een toppositie in je markt te verwerven?

Bel ……06-54601207 of stuur me even een berichtje..

Dan bespreken we wat in jouw geval de beste oplossing is.

Dit gesprek is helemaal gratis en vrijblijvend.

mentor-bij-nl-groeit
coach-bij-erasmus-centre-for-entrepeneurship
coach-bij-qredits
pzo
bedrijven-consultaant-top-10

Pin It on Pinterest