logo-uniek-in-bedrijf-een-sterk-merk

Yolanda Aartse

BusinessCoach voor ZZP-ers

Ontwerp in 24 uur je online cursus

In deze grensverleggende training laat ik je zien hoe je met gemak online programma’s ontwerpt, de perfecte doelgroep vindt die reikhalzend uitkijkt naar het moment jouw cursussen te kunnen kopen en de strategieën zodat je iedere week weer opnieuw een grenzeloos inkomen kan genereren! 

Stel je eens voor hoe het zou zijn wanneer je maandelijks 5.000 euro zou kunnen verdienen met een cursus die je in 24 uur hebt gecreëerd.

Dit is ook voor jou mogelijk!!

Dit weet ik omdat ik een bedrijf heb opgezet met EXACT dezelfde methode voor het maken van online cursussen. Dit ga ik allemaal met je delen in deze unieke training!

HET IS GEEN ENKEL PROBLEEM WANNEER JE:

-       Nog geen idee hebt waarover je een cursus zou kunnen maken

-       Niet weet wie je doelgroep is

-       Nooit eerder een cursus hebt gebouwd

-       GEEN idee hebt wat je publiek wil

 

Wat je in dit trainings-programma kan verwachten:

Ik bespreek de veelgemaakte fouten en mislukkingen die mensen vaak maken bij het bouwen van hun eerste online cursus.

 • Hoe je jouw cursusidee kiest in 60 minuten of minder
 • Hoe je jouw PERFECTE doelgroep bepaalt waarvan het meest waarschijnlijk is dat ze bij je zullen kopen
 • Hoe je cursus te maken, prijzen en verkopen
 • Hoe je cursus te promoten
 • Hoe je EVERGREEN-cursussen ontwerpt die je keer op keer kunt blijven gebruiken en verkopen

Op deze manier kan je een overvloed aan inkomsten creëren met een cursus die je in minder dan 24 uur kan maken!

Ook als je alleen een extra inkomensstroom zoekt, zal je VERRAST zijn hoeveel inkomsten je kunt genereren met gespecialiseerde cursussen die zijn ontworpen om 24 uur per dag en 7 dagen in de week te verkopen. Als je je tijd aan andere zaken besteedt, met de kinderen erop uit bent en zelfs als je slaapt!

Leer hoe je je ervaring, kennis en expertise omzet in cursussen van 500, 1000, 2000 euro die AUTOMATISCH voor je worden verkocht.

€ 297 
outen-bij-online-cursussen

Module 1:  De meest voorkomende fouten bij het maken van online cursussen

In deze module gaan we kijken naar de fouten die vaak worden gemaakt bij het opzetten van een eerste online cursus. Zo kan je jezelf weken tijd besparen en sneller succes bereiken door te weten welke valkuilen je moet zien te vermijden!

Toen ik mijn eerste programma lanceerde, had ik een groot aantal tegenvallers met mijn eerste cursus, maar door jaren van uitvoerig testen en de feedback van mijn klanten, heb ik ontdekt wat er precies nodig is om succesvol te zijn.

Jij hoeft NIET dezelfde fouten te maken die ik in het verleden heb gemaakt en kan al direct van jouw eerste cursus een TOPPER maken!

Je leert:

 • Over de veelgemaakte fouten van beginnende cursusmakers
 • Wat als eerste te doen
 • Welke hulpmiddelen hiervoor te gebruiken
 • Hoe je kan voorkomen dat je overweldigd raakt
doelgroep-kiezen-advertentie

Module 2: Kies jouw PERFECTE doelgroep

De volgende stap is begrijpen waar je de mensen kan vinden waarvan het meest waarschijnlijk is dat ze jouw cursus zullen kopen en zich voor je cursus zullen inschrijven.

Jouw expertise is BELANGRIJK voor hen! Weten waar je de juiste doelgroep moet zoeken, kan het verschil maken tussen het succes of de mislukking van jouw online bedrijf!

Je moet weg van het idee dat niemand jouw cursus zal kopen, want er is een gigantisch publiek dat een onstilbare behoefte heeft naar online trainingen en als je precies weet waar die mensen te vinden zijn, zullen jouw verkopen omhoogschieten en zal je snel inkomsten gaan genereren.


In deze module ga ik je coachen bij het vinden, kiezen en bereiken van je PERFECTE publiek

Je gaat ontdekken:

 • Hoe je zelfvertrouwen opbouwt tijdens jouw cursus
 • Hoe je weet wie het meest waarschijnlijk bij je zal kopen
 • Waar je kunt zoeken naar leads met een hoge conversie
 • Op welke social-mediaplatforms je je eerst moet focussen

Als je eenmaal weet hoe je jouw perfecte doelgroep moet kiezen, kunt je je helemaal gaan richten op de JUISTE mensen, wat je DUIZENDEN euro’s aan advertentie-uitgaven gaat BESPAREN voor je eerste lancering.

brainstormen-over-online-cursus

Module 3: Brainstormen over jouw cursus

Nu je een solide basis hebt en begrijpt wat wel en niet zal werken bij het maken van de cursus, gaan we door met het plannen van je eerste cursus!

Als je dit eerder hebt gedaan en je voelde je overweldigd door het proces, dan heb ik hier een fantastische strategie voor je.

Je hoeft GEEN uren te piekeren over hoe je een idee kiest dat consequent VERKOOPT. Ik neem het giswerk weg en deel de formule met je waarmee je in minder dan een uur over je cursusonderwerp kunt beslissen.

Ik ga je door het brainstormproces leiden en je de BESTE manier laten zien om cursussen te maken die mensen in drommen bij je zullen komen kopen, helemaal gebaseerd op jouw kennis en ervaring.

Ik bespreek:

 • Hoe je een overzicht voor je cursus maakt
 • Hoe je een cursusidee kiest dat waardevol is voor jouw doelgroep
 • Hoe je klant denkt
 • Manieren om te brainstormen over jouw idee
 • Organisatorische tips en trucs
 • Hoe je de pijnpunten van je klant in je cursus oplost, zodat mensen keer op keer bij je terugkomen!

Ik leid je door de exacte stappen die ik gebruik om elke cursus die ik aanbied te ontwerpen. Deze strategie werkt. Dag na dag, week na week, maand na maand! 

bouw-je-verkooppagina-cursus-24

Module 4: De verkooppagina

De verkooppagina is het belangrijkste onderdeel om succesvol je cursus te kunnen verkopen want zonder deze pagina ziet niemand waar je cursus over gaat en ga je niets verdienen.

Ik ga je daarom precies laten zien wat er op deze landingspagina moet staan.

We bespreken:

 • Wat er bovenaan je pagina moet staan
 • Welke kop te gebruiken
 • De content die zeker niet mag ontbreken
 • Waar de knoppen te plaatsen zodat klanten je ook kunnen betalen
 • En.....wat je zeker niet mag vergeten

Denk je nu.... 'Ik heb geen enkel idee wat te schrijven.' Geen nood want de teksten heb je inmiddels al voor 50% klaar, voordat je nog bent begonnen.

evergreens-cursus-24

Module 5: Evergreen-cursussen maken en opwaarderen

Nu je een idee hebt welke valkuilen je moet vermijden, je een succesvolle cursus binnen een uur hebt uitgestippeld, je weet hoe je de perfecte doelgroep voor je cursus kan kiezen en hoe dit via je website te verkopen!

Is er EEN LAATSTE STAP die je moet zetten om het ultieme succes van jouw cursus te verzekeren om week na week duizenden euro’s te kunnen verdienen.

Je moet je cursus opwaarderen.

Je moet ervoor zorgen dat er veel vraag is naar jouw cursus, dat je buzz creëert en aan de behoeften van jouw potentiële klanten voldoet. Je moet er ook voor zorgen dat je cursus een evergreen wordt, tijdloos, zodat je geen tijd hoeft te verspillen aan het aanpassen van je cursusmateriaal en het bijwerken ervan op basis van actuele gebeurtenissen!

Ik ga je laten zien HOE je moet ontcijferen of je cursus verkoopbaar is:

 • Hoe je jouw cursusidee kunt opwaarderen
 • Hoe je waarde creëert met jouw cursussen
 • Hoe je een evergreen maakt van je cursus
 • Hoe je jouw cursus succesvol maakt
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw cursus ESSENTIEEL is

 VAN NIETS NAAR EEN ONLINE CURSUS DIE VERKOOPT!!!

HET IS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK GEWEEST OM SNEL HET CREATIEPROCES TE VOLGEN EN GELD TE VERDIENEN VANUIT HUIS, OF WAAR JE OOK BENT: 365 DAGEN PER JAAR!

Ga gelijk aan de slag!!!

€ 297

JOUW SUCCES IS MIJN MISSIE

Andere ondernemers te helpen groeien met hun bedrijf, op een manier dat past bij wie ze zijn en past bij hun levensstijl en daarom heb ik dit programma voor je gemaakt.  

Inmiddels ben ik 30 jaar zelfstandig ondernemer. Ik begrijp helemaal waar je als éénpitter tegenaan loopt en spreek jouw taal zonder allerlei moeilijk technische termen te gebruiken.


ontwerp-je-online- cursus-binnen-24-uur

Bestel direct en ga gelijk aan de slag!!!