fbpx

YOLANDA AARTSE

Business Coach voor ZZP-ers

PROGRAMMA AANBOD 

⭐️ 30 JAAR ⭐️

ONDERNEMER

⭐️ 1 -OP- 1 ⭐️

COACHING

⭐️ ONLINE ⭐️

TRAININGEN

⭐️ GRATIS ⭐️

INTAKE SESSIE

IS DIT HERKENBAAR VOOR JE?

Je bent een steengoede ondernemer, biedt uitstekende service, en de zaken gingen best goed. Door de Corona crisis is het werken in je bedrijf helemaal anders geworden. 

Ook ondernemers met de allerbeste diensten hebben op dit moment vaak moeite inkomen te genereren. En het heeft nog grotere gevolgen.

Als je weinig tot niets verkoopt overleeft je bedrijf de komende periode niet.

Dit kan anders.

Wat je nodig hebt is een ijzersterke marketingstrategie.

Met een formule hoe je je diensten ook online te kunnen verkopen.

Een duidelijk verhaal dat je klanten meteen begrijpen. Waardoor ze het verschil snappen tussen een goedkope oplossing en een écht goede dienst. En ook daadwerkelijk in die goede dienst willen investeren.

IN 9 STAPPEN NAAR EEN UNIEK BEDRIJF

Het complete plan dat iedere ondernemer nodig heeft om online en offline een bedrijf te bouwen met een sterk merk.

Speciaal voor ZZP-ers heb ik een programma gecreëerd dat je helpt vanaf het punt waar je nu staat te komen naar de grote droom die je wil realiseren.

De basis die iedere ondernemer nodig heeft om een uniek en succesvol bedrijf te bouwen met een sterk merk. Online en Offline.

Door de route te volgen zal je niet worden overdonderd door de hoeveelheid aan informatie. Zal het gemakkelijker voor je zijn het allemaal te begrijpen en voorkom je dat je vroegtijdig afhaakt en terugvalt naar de start.

Want ik wil dolgraag dat je jezelf en je bedrijf naar grote hoogten stuwt zodat je het leven kan leiden dat helemaal bij je past.

Een leven waarin je je eigen keuzes kan maken. Waarin je datgene verdient dat je wil verdienen en datgene bereikt wat je wil bereiken. 

DE VRIJHEID HEBBEN TE WERKEN OP JOUW MANIER

Dit programma: ‘In 9 stappen naar een uniek bedrijf’ is de leidraad bij al mijn coaching sessies, workshops en online cursussen.

Bij de 1-op-1 maatwerk coaching sessies gebruik ik dit programma als richtsnoer en wordt, afhankelijk van jouw kennis, ervaring en behoeften, dieper op de verschillende onderwerpen ingegaan.

 

Online programma

‘In 9 stappen naar een uniek bedrijf’ wordt als complete training online aangeboden.

Om ook hierin zoveel mogelijk aan jouw behoeften tegemoet te komen kan je dit programma volgen met en zonder mijn begeleiding.

Wil je meer weten over de 1-op-1 begeleiding, neem dan even contact met mij op. Dan bespreken we wat in jouw geval de beste opties zijn. 

Kies je er liever voor snel specifieke kennis op te doen, neem dan even contact met mij. Dan vertel ik je over de verschillende mogelijkheden

GRATIS

Wil je meer weten over mijn werkwijze en hetgeen ik voor je kan betekenen, neem dan een kijkje op mijn GRATIS pagina. Hier vind je checklists, E-books en PDF’s die je kan downloaden. In ruil voor je e-mail adres stuur ik je deze toe. Je komt dan op mijn e-maillijst te staan zodat ik je met regelmaat van die informatie kan voorzien die voor jou interessant is.

 

BLOG

Op mijn blogpagina vind je een overzicht van mijn blogs, vlogs en podcasts boordevol inspiratie, tips en ideeen hoe je zo slim, snel en simpel als mogelijk je bedrijf te laten groeien. Bij alle artikelen zijn er checklists, stappenplannen en adviezen hoe nu verder.

SAMEN EVEN SPARREN?

Benieuwd welke manier van coaching voor jouw en je bedrijf het beste werkt om een toppositie in je markt te verwerven?

Bel ……06-54601207 of stuur me even een berichtje..

Dan bespreken we wat in jouw geval de beste oplossing is.

Dit gesprek is helemaal gratis en vrijblijvend.

Contactgegevens

Yolanda Aartse | Buitenbassinweg 526 | 3063TC Rotterdam

Tel. 06-54601207 | info@yolandaaartse.nl | KvK nr. 64408957

Privacy verklaring

Leuk als je me volgt!

foto van yolanda aartse link naar https://yolandaaartse.nl/over-mij/

Pin It on Pinterest