Yolanda Aartse | Business coach voor ZZP'ers 

35
Jaar ervaring

7

E-books

2.500+

Downloads

10

Minuten leestijd

yolanda-aartse-foto

Je complete businessplan binnen het uur op één A4

Vroeger deed ik mijn dagelijks werk zonder me af te vragen wat ik nu eigenlijk precies wilde bereiken met mijn bedrijf en wat ik moest doen om dat voor elkaar te krijgen. Kon ik nooit de moed en de tijd vinden om een ondernemingsplan in te vullen van 40 pagina's waarvan ik het idee had dat het grootste deel niet op mij van toepassing was.

5 Jaar geleden heb ik dit businessplan ontdekt en is er een nieuwe wereld voor me opengegaan. Met behulp van dit overzichtelijke businessplan weet ik iedere dag weer opnieuw precies wat te doen om mijn visie voor de toekomst, mijn grote droom,  te kunnen verwezenlijken.

Ieder kwartaal wanneer ik mijn BTW aangifte doe, (niet mijn favorite bezigheid 😅) check ik of ik nog steeds op de goede weg ben. Weet ik precies wat goed gaat en waar ik weer even wat harder aan moet trekken. Dit gun ik jou ook. Daarom hierbij dit gratis e-book. Het kost je een uurtje om het businessplan uit te werken. Heb je hierover nog nooit nagedacht dan ben je wel wat meer tijd hiervoor kwijt.

BELANGRIJK!!!

Dit businessplan vervangt niet het uitgebreide ondernemingsplan dat banken en instellingen van je vragen bij bijv. de aanvraag van een financiering. Wel kan het je helpen als voorbereiding op het invullen van een uitgebreider ondernemersplan.                             

Ja, stuur mij alsjeblieft het Businessplan 

GRATIS DOWNLOAD 

VOOR ZZP-ERS:

  • Met een visie
  • Doelen willen stellen hun visie te verwezenlijken
  • Een duidelijke strategie willen hebben
  • Precies willen weten wat ze iedere week moeten doen
50%
pop-up businessplan
Je bent er bijna! Aan wie mag ik 'm toesturen?
Ik haat spam en beloof je je gegevens veilig te houden.
DOWNLOADEN

'Het is Yolanda Aartse gelukt om een plek in de landelijke top 10 van beste business coaches voor vrouwen te verkrijgen omdat ze vele vrouwen heeft geholpen naar hun eigen (online) onderneming. Yolanda’s coaching en ervaring zijn briljant om je richting te geven en concrete stappen te zetten.'

Bedrijven Consultant TOP 10

Je complete plan binnen het uur op 1 A4

Voor coaches, trainers en professionals die op een slimme manier aan hun doelen willen werken.

  • Compleet plan
  • met uitleg
  • op 1 A4-tje
  • Binnen 1 uur op papier
  • Met visie voor de toekomst
  • Dagelijkse taken
50%
Je bent er bijna
Aan wie kan ik het E-book toesturen.
Gratis Download
 
'Dit is wat ik nodig heb.'
 Nu weet ik precies wat ik vervolgens weer als eerste aan moet pakken'
Petra T.
' Het programma gekocht.'
Na het lezen van het e-book heb ik direct het online programma gekocht.
Karin B.
'Jarenlange ervaring.'
Je merkt dat Yolanda al jaren ervaring heeft met alles dat met (online) verkopen te maken heeft.

Sam  A.

Download dit E-book nu helemaal gratis!

Krijg nieuwe inzichten en doe nieuwe kennis op binnen 10 minuten van je tijd zodat je een volgende groeistap met je bedrijf kan zetten.
cover-gratis-download-businessplan-op-1-a-4
50%
Je bent er bijna!
Download het gratis E-book
Download nu