E-BOOKS VOOR ZZP'ERS

6
Gratis E-books
5

Binnen 5 minuten in je e-mailbox

10

Minuten leestijd

Plus
Fantastisch mooie aanbiedingen!

Gratis E-books over ondernemen, marketing en (online)verkopen.

'Dit is wat ik nodig heb.'
 Nu weet ik precies wat ik vervolgens weer als eerste aan moet pakken'
Petra T.
' Het programma gekocht.'
Na het lezen van het e-book heb ik direct het online programma gekocht.
Karin B.
'Jarenlange ervaring.'
Je merkt dat zij al jaren ervaring heeft met alles dat met (online) verkopen te maken heeft.

Sam  A.

'To-the-point!'
Eindelijk iets dat to-the-point is zonder overbodige blablabla :-). En heel aangenaam om te volgen ook!
Stijn M.

MEER INFORMATIE OVER DEZE GRATIS E-BOOKS

gratis-ebook-de-succesformule-hoe-je-verhaal-te-vertellen

De Succesformule hoe je verhaal te vertellen

Weten wat je doel is en wat je met je bedrijf wil bereiken. Dit is de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen. Wanneer je het antwoord weet op deze vraag kan je in één zin je boodschap verkondigen. Deze zin kan je overal gebruiken en afhankelijk van de situatie, verder uitbreiden. Op je website, tijdens netwerkborrels, in je verkoop- gesprekken, bij presentaties, op social media, noem maar op....

Ongeacht waar je het over wil hebben en waar je anderen ook mee helpt, er is altijd een boodschap die je wil delen en een verhaal waarover je kan vertellen. Dit is de eerste stap om inkomen te generen.

cover-ebook-routeplanner-naar-een-succesvol-bedrijf

Routeplanner naar een succesvol bedrijf

In dit E-book, compleet met opdrachten, deel ik de routekaart van 9 stappen hoe je een uniek bedrijf kan creëren dat helemaal past bij je lifestyle en waarmee je het inkomen kan verdienen waar jij behoefte aan hebt.

Waarmee je je kan onderscheiden en totaal geen last meer hebt van de concurrentie, dat authentiek is en niet na te maken door anderen.

Door deze 9 stappen te volgen zal je meer vrijheid ervaren, minder hard hoeven te werken en meer verdienen.

Hier is de strategie die ook jij kan gebruiken om ervoor te zorgen dat klanten alleen nog met jou zaken willen doen.


cover-e-book-klantmagneer-maken-yolanda-aartse

Hoe je in 5 simpele stappen een succesvolle klantmagneet maakt

In dit E-book neem ik de exacte stappen met je door die je moet volgen hoe je in een paar minuten een goed presterende klantmagneet kan maken. Een gratis geschenk dat je aan potentiële klanten geeft in ruil voor hun e-mailadres.

Dit is het eerste stukje informatie waarmee je iemand iets leert, waarin je je kennis deelt en waarmee iemand zich inschrijft voor je e-maillijst.

Wanneer je zorgt voor een fantastische goede eerste indruk en wanneer je dit helemaal goed doet, dan gaat er iets fantastisch gebeuren.

Dan kan dit een gigantische transformatie voor je bedrijf betekenen en kan je snel tot 10 keer meer leads krijgen dan voorheen.


cover-gratis-download-businessplan-op-1-a-4

Je complete businessplan op 1 A4 

In dit e-book leg ik je de strategie uit waarmee je in 4 eenvoudige stappen je doelen in je leven en in je bedrijf kan vastleggen.

Dit businessplan zorgt ervoor dat je je plan kan trekken en precies weet wat je NU moet doen om je doelen over 3 jaar te kunnen bereiken.

Je kan dit businessplan binnen een uur helemaal hebben uitgewerkt maar is wel afhankelijk van het feit in hoeverre je je toekomstvisie al duidelijk hebt. 

BELANGRIJK!!!

Dit businessplan vervangt niet het uitgebreide businessplan dat banken en instellingen van je vragen bij bijv. de aanvraag van een financiering. Wel kan het je helpen als voorbereiding op het invullen van een uitgebreider businessplan.

e-book-7-magische-woorden-mail

7 Magische Woorden E-mail

Als ondernemer kan je het je niet veroorloven te lang te wachten om met iemand contact op te nemen wanneer je weet dat diegene overweegt je diensten af te nemen.

Je wil je richten op de juiste klanten.  Klanten die openstaan voor de resultaten die jij hen kunt bieden en klanten die bereid zijn jou hiervoor te willen betalen.

Het sturen van deze e-mail van 7 woorden is een snelle en eenvoudige manier om met deze klant in contact te komen en binnen 24 uur te veranderen in een tevreden klant.

Het mooie is dat je met de 7-woorden e-mail juist deze klanten kunt krijgen, de klanten die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten selecteren zichzelf vanzelf uit in dit proces.

En omdat het zo’n kort mailtje is met maar 1 vraag, kan je een goede respons verwachten.

e-book-11-slimme-tactieken-24-7-nieuwe-klanten-te-krijgen

11 Slimme tactieken 24/7 nieuwe klanten te krijgen

In dit mini e-book, compleet met opdrachten en voorbeelden, deel ik 11 slimme tactieken met je om een overvloed aan nieuwe klanten te krijgen

Waarmee je je kan onderscheiden en totaal geen last meer hebt van de concurrentie, dat authentiek is en niet na te maken door anderen.

Door deze tactieken te gebruiken zal je meer vrijheid ervaren, minder hard hoeven te werken en meer verdienen.

Belangrijk is te weten deze tactieken in de juiste volgorde toe te passen. Begin met de eerste. Wanneer je deze voor elkaar hebt kan je door naar tactiek nr 2. enzovoort.

Hier zijn de 11 tactieken die ook jij kan gebruiken om ervoor te zorgen dat je een stroom aan nieuwe klanten krijgt.

Meer info over ondernemen, markering en verkoop

Er zijn meer dan 100 artikelen, video's , podcasts en tips over ondernemen!