GRATIS DOWNLOADS OVER ONDERNEMEN, MARKETING EN (ONLINE) VERKOOP

8

Gratis downloads

5

Binnen 5 minuten in

je e-mailbox

10

Minuten leestijd

Plus

Supermooie
aanbiedingen!
'Dit is wat ik nodig heb.'
 Nu weet ik precies wat ik vervolgens weer als eerste aan moet pakken'
Petra T.
' Het programma gekocht.'
Na het lezen van het e-book heb ik direct het online programma gekocht.
Karin B.
'Jarenlange ervaring.'
Je merkt dat Yolanda al jaren ervaring heeft met alles dat met (online) verkopen te maken heeft.

Sam  A.

'To-the-point!'
Eindelijk iets dat to-the-point is zonder overbodige blablabla :-). En heel aangenaam om te volgen ook!
Stijn M.

MEER INFORMATIE OVER DE VERSCHILLENDE GRATISE-BOOKS EN TRAININGEN

AVG voor zzp over privacy wetgeving met actieplan

AVG VOOR ZZP

Over de nieuwe privacy wetgeving + actieplan

 

Door datalekken wereldwijd maken steeds meer mensen zich zorgen over hun privacy. Zij  besluiten daarom cookies op websites te blokkeren of helemaal te verwijderen. Met als gevolg dat cookies steeds minder effectief worden.

De EU heeft nu de regels in de wet op de privacy (AVG) aangescherpt. Door deze nieuwe regelgeving moeten Google, Facebook en de andere social media kanalen stoppen met het tracken van bezoekersgedrag.   

Wat er gaat veranderen binnen de privacy wetgeving en welke acties je kan ondernemen nieuwe leads en klanten te blijven aantrekken. .Daarover vertel ik je in de AVG voor ZZP dat je gratis kan downloaden.   

Bedenk in 10 minuten het onderwerp voor jouw gratis geschenk

 

In deze mini-training leer je hoe je in drie simpele stappen het onderwerp voor je gratis geschenk kan vinden.

Je gratis aanbod hoeft niet ingewikkeld te zijn of je veel tijd te kosten en is een manier om potentiële klanten een voorproefje te geven van hetgeen je hen te bieden hebt, zodat zij de waarde van je product of dienst begrijpen.

Het aanbieden van een gratis geschenk is één van de belangrijkste onderdelen voor het krijgen van nieuwe leads en hen gerichte aanbiedingen te kunnen doen.

Door het creëren van een goed uitgewerkte klantmagneet zal je verkoop omhoogschieten. Dit zal je helpen grip te krijgen op het verkoopproces.

Hoe meer mensen geïnteresseerd zijn in het gratis geschenk dat jij te bieden hebt....
hoe meer je zal verkopen!!!een overvloed aan leads en nieuwe klanten cover

In 4 Stappen een overvloed aan leads en nieuwe klanten

  De meeste ondernemers werken nog steeds uitsluitend 1-op-1. In een eerste contact benaderen ze een mogelijke klant en nodigen zij degene uit voor een gesprek. Vervolgens doen ze een voorstel en heel misschien verkopen ze dan iets.

Hiermee ben je onnoemelijk veel tijd kwijt. En iemand die je nog niet of niet goed genoeg kent, zal ook niet al direct voor duizenden euro's bij je gaan kopen. 

Ze willen eerst weten wie je bent, hoe jij hen kan helpen en of jij de beste oplossing hebt voor het probleem waarmee zij kampen. 

De strategie hoe je dit anders kan aanpakken vertel ik je in het e-book: In 4 stappen een overvloed aan leads en nieuwe klanten. Het e-book kan je gratis aanvragen.

cover-ebook-routeplanner-naar-een-succesvol-bedrijf

Routeplanner naar een succesvol bedrijf

In dit E-book, compleet met opdrachten, deel ik de routekaart van 9 stappen hoe je een uniek bedrijf kan creëren dat helemaal past bij je lifestyle en waarmee je het inkomen kan verdienen waar jij behoefte aan hebt.

Waarmee je je kan onderscheiden en totaal geen last meer hebt van de concurrentie, dat authentiek is en niet na te maken door anderen.

Door deze 9 stappen te volgen zal je meer vrijheid ervaren, minder hard hoeven te werken en meer verdienen.

Hier is de strategie die ook jij kan gebruiken om ervoor te zorgen dat klanten alleen nog met jou zaken willen doen.


De slimste manier passief inkomen te genereren

Ben je coach of adviseur dan zit je op enig moment aan je inkomensplafond. Om meer te kunnen verdienen zul je of nog harder moeten werken, of anders en slimmer moeten gaan werken. 

Je zal iets moeten aanbieden voor een prijs waar je klanten geen moment over hoeven na te denken en vervolgens een tweede aanbieding doen zodat je stap-voor-stap verder kan opschalen naar je mid-end en high-end aanbod. 

In dit e-book de uitleg met de slimste en gemakkelijkste manier hoe dit voor elkaar te krijgen. 

Wanneer je deze 3 onderdelen implementeert heb je hier jarenlang plezier van EN PASSIEF INKOMEN.                                            

 

TOP 10 BESTE BUSINESS COACHES VOOR VROUWEN 2021 | 2022 | 2023

'Het is Yolanda Aartse gelukt om een plek in de landelijke top 10 van beste business coaches voor vrouwen te verkrijgen omdat ze vele vrouwen heeft geholpen naar hun eigen (online) onderneming. Yolanda’s coaching en ervaring zijn briljant om je richting te geven en concrete stappen te zetten.'

Bedrijven Consultant TOP 10
cover-gratis-download-businessplan-op-1-a-4

Je complete businessplan op 1 A4 

In dit e-book leg ik je de strategie uit waarmee je in 4 eenvoudige stappen je doelen in je leven en in je bedrijf kan vastleggen.

Dit businessplan zorgt ervoor dat je je plan kan trekken en precies weet wat je NU moet doen om je doelen over 3 jaar te kunnen bereiken.

Je kan dit businessplan binnen een uur helemaal hebben uitgewerkt maar is wel afhankelijk van het feit in hoeverre je je toekomstvisie al duidelijk hebt. 

BELANGRIJK!!!

Dit businessplan vervangt niet het uitgebreide businessplan dat banken en instellingen van je vragen bij bijv. de aanvraag van een financiering. Wel kan het je helpen als voorbereiding op het invullen van een uitgebreider businessplan.

e-book-11-slimme-tactieken-24-7-nieuwe-klanten-te-krijgen

11 Slimme tactieken 24/7 nieuwe klanten te krijgen

In dit mini e-book, compleet met opdrachten en voorbeelden, deel ik 11 slimme tactieken met je om een overvloed aan nieuwe klanten te krijgen

Waarmee je je kan onderscheiden en totaal geen last meer hebt van de concurrentie, dat authentiek is en niet na te maken door anderen.

Door deze tactieken te gebruiken zal je meer vrijheid ervaren, minder hard hoeven te werken en meer verdienen.

Belangrijk is te weten deze tactieken in de juiste volgorde toe te passen. Begin met de eerste. Wanneer je deze voor elkaar hebt kan je door naar tactiek nr 2. enzovoort.

Hier zijn de 11 tactieken die ook jij kan gebruiken om ervoor te zorgen dat je een stroom aan nieuwe klanten krijgt.

gratis-ebook-de-succesformule-hoe-je-verhaal-te-vertellen

De Succesformule hoe je verhaal te vertellen

Weten wat je doel is en wat je met je bedrijf wil bereiken.

Dit is de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen. Wanneer je het antwoord weet op deze vraag kan je in één zin je boodschap verkondigen. Deze zin kan je overal gebruiken en afhankelijk van de situatie, verder uitbreiden. Op je website, tijdens netwerkborrels, in je verkoop- gesprekken, bij presentaties, op social media, noem maar op....

Ongeacht waar je het over wil hebben en waar je anderen ook mee helpt, er is altijd een boodschap die je wil delen en een verhaal waarover je kan vertellen. Dit is de eerste stap om jezelf te onderscheiden en inkomen te genereren.