FOCUS OP FUNDAMENTALS


Intensief 1-op-1 programma voor zelfstandig ondernemers waarin je leert een stevige basis onder je bedrijf te leggen.

Het heeft me drie jaar gekost om de strategie, de structuur en alle marketing- en verkoopprocessen  goed voor elkaar te krijgen. Allemaal omdat er een stevige fundering onder mijn bedrijf ontbrak. Dit heeft me bovendien vele tienduizenden euro's aan inkomen gekost.

Gelukkig kan jij al deze ellende voorkomen.

Je leert in 3 weken:

 • De route naar een succesvol bedrijf
 • De 3 inzichten die je als eerste helder moet hebben
 • De Strategie met de 6 onderdelen die de basis vormen voor je hele onderneming


yolanda-aartse-foto


Dit programma is voor coaches, trainers en professionals in de dienstverlenende sector met een MBO+ werk- en denkniveau die zich realiseren dat persoonlijke en professionele ontwikkeling over veel meer gaat dan alleen het overdragen van kennis in je vakgebied.

Je moet de ambitie en de hartstocht hebben impact te willen maken, in je eigen leven en in het leven van je klanten op een manier die helemaal past bij wie jij bent.


stop-dreaming-start-doing

Leer vanuit jouw authentieke talenten en ervaringen een solide fundering onder je bedrijf te leggen dat staat als een huis.

Deze basis is onmisbaar voor iedere ondernemer, of je nu starter bent of al jaren aan de weg timmert.

Want hoe graag je ook direct inkomen wil genereren.

Het is cruciaal als eerste een steengoede basis te leggen zodat je bedrijf staat als een huis.

Na 20 jaar in de makelaardij te hebben gewerkt weet ik als geen ander hoe belangrijk de fundering is, want zonder goede fundering stort, net zoals bij een huis, je bedrijf in elkaar.

Zonder goede fundering ben je onnoemelijk veel tijd en geld kwijt. Kan je de uitdagingen die je tegenkomt niet aan. Blijf je ploeteren in je bedrijf en blijft het succes dat je nastreeft een droom die ALTIJD ver wegblijft.

Ondernemen is zoveel meer dan alleen informatie delen via social media en op je website. Het is de basis onder je bedrijf die zorgt voor groei en inkomen.

Jouw klanten kopen veel meer dan je product of dienst. Ze zoeken een OPLOSSING en willen het RESULTAAT.

Het gaat om jouw expertise, het verhaal waarin je je klanten meeneemt en hoe je jezelf onderscheidt van anderen.

ZE WILLEN JOU!!!

'Doordat Yolanda direct inspeelt op mijn behoeften weet ik precies wat ik vervolgens weer als eerste aan moet pakken!.'

- Petra T.

'Door middel van een stappenplan loodst Yolanda mij door de wereld van ondernemen. Met alle aandacht voor het persoonlijke aspect.'

- Agnes D.

'Alles beginnend ondernemer zat ik met veel vragen en onzekerheden. De sessies met Yolanda hebben mij dan ook goed geholpen.'

- Mandy W.

Ondernemen is een vak apart want, hoe goed je ook bent in jouw tak van expertise, je hebt een stevige fundering nodig waarop je je bedrijf kan bouwen.

Wil jij:

papieren vliegtuigje

SNEL VAN START

Bouw in 3 weken tijd de basis onder je bedrijf waarop je al je toekomstige marketing- en verkoopinspanningen kan afstemmen voor de rest van je carrière.

persoonlijke-aandacht

PERSOONLIJKE AANDACHT

In onze 1-op-1 coaching sessies werken we samen aan het leggen de fundering onder het succes van jouw unieke bedrijf

ster-in-je-vakgebied

DE NIEUWE BN'ER WORDEN BINNEN JE BRANCHE

Ik ga je helpen jouw unieke talenten te ontdekken waarmee je DÉ EXPERT gaat worden in je vakgebied zodat je een uitstekende naamsbekendheid kan opbouwen.

avatar-met-hart

WERKEN MET KLANTEN DIE JIJ HET LIEFST WIL HELPEN

Je leert je ideale klant net zo goed kennen als je beste vriend of vriendin zodat je precies weet welk probleem er speelt waar jij de beste oplossing voor hebt.

impact maken

IMPACT MAKEN

Samen gaan we op zoek naar jouw levensverhaal, datgene dat je gevormd heeft tot de persoon die je nu bent zodat je impact kan maken in je eigen leven EN in het leven van je klanten.

EEN WEERGALOOS AANBOD CREËEREN

Aan de hand van jouw expertise en ervaring leer je een aanbod te organiseren en presenteren dat je zowel online als offline kan verkopen, zodat je snel inkomen kan gaan genereren. 25.000, 50.000, 100.000 euro MEER..?

Bespaar bergen tijd, energie en frustraties!

Alles uitzoeken wat je nodig hebt en hoe het werkt  heb ik allemaal al voor je gedaan.  

Het enige dat jij hoeft te doen is mijn kennis opzuigen en uit te voeren. 

ÉÉNMALIGE INVESTERING

€ 1295,- (EX BTW)


FOCUS OP FUNDAMENTALS

focus-op-fundamentals
In drie 1-op-1 coaching sessies van 2 uur, online of op locatie in Rotterdam leer je een stevige basis onder je bedrijf te leggen. Daarbij krijg je overzichten, downloads, voorbeelden en huiswerkopdrachten zodat je dit helemaal eigen kan maken.
Ik help je obstakels te overwinnen zodat je de kans hebt alles uit je bedrijf te halen wat er in zit.
Daag je uit anders te durven denken en te zijn en motiveer je verder te denken dan de dag van vandaag.
Ga mijn kennis en ervaringen met je delen en je helpen je bedrijf naar een volgende level te tillen.

Je leert:

verrekijker icoon

Je visie en missie helder te krijgen

Hoe zie jij je toekomst en wat is hetgeen waar jij het verschil in gaat maken.

Een persoonlijk businessplan maken

De strategie wat, wanneer te doen voor de komende 3 jaar.

Je niche, doelgroep en ideale klant te kiezen.

De niche waar jij met jouw expertise het verschil kan gaan maken. Je bepaalt je doelgroep waarop je je gaat richten met je content op je website en op social media zodat je jouw perfecte klant rechtstreeks kan aanspreken. Wie is hij, wat doet hij, Waarover is hij gefrustreerd en wat wil hij? En wat gaat er gebeuren als hij geen actie onderneemt?
schrijfveer

Jouw unieke verhaal te ontdekken

Hoe je je verhaal kan vertellen in 30 seconden, 3 minuten en langer op een manier waarmee je een emotionele binding maakt en betrokkenheid  creëert met je publiek. Verhalen over je ervaringen, kennis en levenslessen die je overal kan gebruiken, op je website, op social media, bij presentaties en in je gesprekken met de klant.

Aanbod en prijsstelling te bepalen

Je leert jouw bijzondere aanbod te bouwen, organiseren en structureren zodat je je klanten kan laten zien hoe je hen kan helpen hun droom te verwezenlijken. Van hun grootste frustratie naar de grootste transformatie, die ze willen bereiken in hun leven.  en hoe je dit altijd en overal kan gebruiken. Nadat je je aanbod helemaal duidelijk hebt, leer je hoe de waarde van je diensten te bepalen en de prijzen te vragen die je ÉCHT waard bent.

'Het is Yolanda Aartse gelukt om een plek in de landelijke top 10 van beste business coaches voor vrouwen te verkrijgen omdat ze vele vrouwen heeft geholpen naar hun eigen (online) onderneming. Yolanda’s coaching en ervaring zijn briljant om je richting te geven en concrete stappen te zetten.'

Bedrijven Consultant TOP 10

Na het volgen van dit programma:

 • Heb je je visie helemaal duidelijk zodat je precies weet wat je NU moet doen om je droom te verwezenlijken.
 • Weet je hoe je ideale klant te kiezen, zodat jij wordt gezien als DE EXPERT waar je moet zijn en je tijd en geld bespaart.
 • Kan je je verhaal te vertellen op een manier waardoor je UNIEK bent en waarmee je je kan onderscheiden van de concurrentie.
 • Beschik je over de kennis hoe je aanbod te structureren en je prijzen te bepalen zodat je effectief kan communiceren met je klanten.
 • Kan je vol ZELFVERTROUWEN verder bouwen aan het succes van je bedrijf.
 • Heb je unieke eigen stijl ontwikkeld waarmee je je kan onderscheiden van je concurrentie.
 • Systemen en technieken die je geld en tijdwinst opleveren.
 • Heb je alle informatie voorhanden voor het bouwen van een weergaloze website en keer-op-keer weer content te maken voor je blog, video's, podcasts en social mediaberichten 
 • Heb je een stevige fundering onder je bedrijf zodat je verder kan bouwen aan je marketing- en verkoopstrategie

 Wil jij snel hiermee aan de slag, plan dan een afspraak voor een intakegesprek.  Je krijgt antwoord op al je vragen en hebben we een klik dan maken we direct een afspraak voor de eerste 1-op-1 coachingsessie.

ÉÉNMALIGE INVESTERING

€ 1295,- (EX BTW)


Ik ben er voor je en sta klaar je te inspireren, stimuleren en je toe te juichen! 

Een stukje privé….. Zodat je een beetje weet met wie je te maken hebt: 

Ik ben alleenstaand en woon in Rotterdam in een appartement aan de Maas met een waanzinnig uitzicht over de omgeving. Ik heb 2 volwassen kinderen en ben stapel op mijn 2 schatten van kleinkinderen Alec en Evi. Wat ik heel leuk vind is koken, fietsen, wandelen, reizen, zingen en…. Netflix niet te vergeten.

Ben energiek, creatief, positief en oplossingsgericht en hou van duidelijke taal en transparantie.Kan niet, bestaat niet bij mij. Ik vind altijd een oplossing!

En zakelijk…..

Halverwege de jaren 90 begin ik een eigen makelaarskantoor.

De periode die volgt is fantastisch.

Maar….. de crisis slaat toe. De verkopen lopen terug. Ik werk 80 uur per week en krijg een burn-out.

Na een sabbatical besluit ik de draad weer op te pakken maar de passie en het plezier dat ik altijd heb gehad in het verkopen van woningen ben ik helemaal kwijt.

Carrière switch…

Ik wil iets anders gaan doen maar wat datgene is, daar kom ik niet direct achter. Tot het moment dat ik me realiseer dat er 1 ding is waarin ik ontzettend goed ben: ONDERNEMEN!!! Daarin heb ik 30 jaar ervaring.

Dan besluit ik een carrière switch te maken: Ik ga me helemaal richten op het coachen van ondernemers en kies er voor om vrouwelijke ZZP-ers te coachen omdat ik zelf ook altijd ZZP-er ben geweest.

Ik volg trainingen en opleidingen bij de allerbeste coaches in binnen- en buitenland en investeer tienduizenden euro’s om al die kennis op te steken.

NU HEB IK EEN FANTASTISCH BEDRIJF, 

VERDIEN IK MEER DAN IK OOIT VOOR MOGELIJK HEB GEHOUDEN, 

BEHOOR IK TOT DE TOP 10 VAN BESTE BUSINESS COACHES VOOR VROUWEN EN HEB IK...VRIJHEID!!!

Dat gun ik jou ook!!!

“Superfijn en goed zijn de gesprekken die ik met Yolanda heb. Iedere sessie bespreken we per onderdeel wat ik in de periode ervoor heb gedaan en wat ik verder nog kan verbeteren. “


- Petra T.

“Het coachingstraject dat ik volg bij Yolanda heeft mij een flinke boost gegeven. Stap voor stap werken we aan mijn bedrijf. Yolanda heeft veel kennis die ze graag met mij deelt. ”


 Jacqueline K.

"Yolanda heeft mij enorm goede adviezen gegeven over het opsplitsen van content en de waarde hiervan bepalen. Ze heeft me vooral geleerd om meer vanuit de klant te denken, wat heeft deze NU nodig? In plaats van, wat wil IK nu verkopen. Gesprekken bomvol adviezen waar ik écht wat aan heb. 


Sem A.

Ben jij er klaar voor snel inkomen te genereren?