IN 9 STAPPEN NAAR EEN UNIEK BEDRIJF


Online programma voor ZZP-ers met het complete stappenplan waarmee je een briljante marketing- en sales strategie leert op te zetten om je diensten zowel online als offline te kunnen verkopen

yolanda-aartse
HET HEEFT ME DRIE JAAR GEKOST DE STRATEGIE, DE STRUCTUUR EN ALLE MARKETING- EN VERKOOPPROCESSEN BINNEN MIJN BEDRIJF GOED VOOR ELKAAR TE KRIJGEN.
IN DIT PROGRAMMA DEEL IK AL MIJN EXPERTISE MET JE EN 35 JAAR AAN KENNIS EN ERVARING ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER HOE OOK JIJ EEN SUCCESVOL BEDRIJF KAN BOUWEN.


Na het volgen van dit programma:

  • Weet je hoe vol ZELFVERTROUWEN in vrijheid te kunnen ondernemen.
  • Heb je de complete HANDLEIDING MET DE ROUTE die je gedurende heel je carrière kan blijven gebruiken.
  • Weet je ALTIJD wat te doen om weer een volgende  GROEISTAP te kunnen zetten.
Nu 14 dagen gratis uitproberen!


Wil jij:

vrijheid

VRIJHEID

Zelf kunnen kiezen  met WIE en HOE je wil werken met meer vrije tijd voor jezelf, je partner, je kinderen, familie en vrienden  en de dingen doen die je leuk vindt.
jongen-performen

MEER ZELFVERTROUWEN

JE BESTE ZELF KUNNEN ZIJN, ALTIJD en OVERAL. Iemand die blaakt van zelfvertrouwen heeft een enorme aantrekkingskracht, hierdoor zal ook je omzet stijgen. 
geld

MEER VERDIENEN

Precies datgene verdienen waar jij behoefte aan hebt. 50.000, 100.000, 250.000 MEER..?

EEN EINDELOZE KLANTENSTROOM

Een overvloed aan klanten, ONLINE EN OFFLINE, 24 uur per dag en 7 dagen in de week op precies het moment dat jij daar behoefte aan hebt?
bn-er-in-je-branche

DE NIEUWE BN'ER WORDEN

DE EXPERT in je vakgebied worden en een uitstekende naamsbekendheid opbouwen zodat je de juiste klanten aantrekt die je ook goed betalen.

kompas

EEN DUIDELIJKE ROUTE

Een GEBRUIKSAANWIJZING met een heldere strategie en een systeem hoe je doelen te bereiken en je droom te kunnen leven.

TOP 10 BESTE BUSINESS COACHES VOOR VROUWEN 2021 | 2022 | 2023

'Het is Yolanda Aartse gelukt om een plek in de landelijke top 10 van beste business coaches voor vrouwen te verkrijgen omdat ze vele vrouwen heeft geholpen naar hun eigen (online) onderneming. Yolanda’s coaching en ervaring zijn briljant om je richting te geven en concrete stappen te zetten.'

Bedrijven Consultant TOP 10

Probeer nu 14 dagen gratis!!!

Membership

PREMIUM

€ 397
Maandelijks
⭐️ Online programma: In 9 stappen naar een uniek bedrijf

⭐️ 1 jaar 24/7 toegang

⭐️ Membership

⭐️ Upgraden mogelijk naar OPTIMUM of ULTIMATE

Populaire keuze

OPTIMUM

€ 197
€1995
Per jaar
⭐️ Online programma: In 9 stappen naar een uniek bedrijf

⭐️ 1 jaar 24/7 toegang

⭐️ Upgraden mogelijk naar ULTIMATE


Excellente keuze

ULTIMATE

€ 347
€3495
Per jaar
⭐️ Online programma: In 9 stappen naar een uniek bedrijf

⭐️ 1 jaar 24/7 toegang

⭐️ 12 coaching sessies 1-op-1 van 60 minuten

⭐️ 4 extra bonussen t.w.v. €2000

IN 9 STAPPEN NAAR EEN UNIEK BEDRIJF

in-9-stappen-naar-een-uniek-bedrijf

Het programma bestaat uit 3 hoofdonderdelen: De Fundering, Marketing en Verkoop. Ieder onderdeel bestaat uit 3 stappen. Deze 3 stappen zijn weer onderverdeeld in ministapjes. Iedere stap bestaat uit meerdere videolessen zodat het allemaal makkelijk voor je te volgen is en zijn er overzichten, downloads, voorbeelden en opdrachten  zodat je het je helemaal eigen kan maken.

fundering

DE FABULEUZE FUNDERING

Als eerste leer je een stevige basis te leggen waarmee al je marketing- en verkoopactiviteiten stukken simpeler, sneller en eenvoudiger zullen worden.


DE IDEALE KLANT

Je ontdekt je niche, je doelgroep en je ideale klant. Wie is hij, wat doet hij, Waarover is hij gefrustreerd en wat wil hij? En wat gaat er gebeuren als hij geen actie onderneemt?Je ontdekt je ideale klant. Wie is hij, wat doet hij, Waarover is hij gefrustreerd en wat wil hij? En wat gaat er gebeuren als hij geen actie onderneemt?  

JOUW VERHAAL

Je leert hoe je verhaal te vertellen in 30 seconden, 3 minuten, 10 minuten op een manier waarop je doelgroep direct snapt waarom jij de aangewezen persoon bent hen te helpen en zij zullen denken: 'Jij begrijpt helemaal hoe ik me voel.'

JOUW UNIEKE STIJL

Je leert een stappenplan maken van jouw bijzondere aanbod die je klanten kunt laten zien hoe je hen kan helpen hun droom te verwezenlijken. Van hun grootste frustratie naar de grootste transformatie, die ze willen bereiken in hun leven.    

Start je proefperiode
marketing

MAGISTRALE MARKETING

Je leert hoe je je marketing brengt van dertien in een dozijn naar de onweerstaanbare enige. Hiermee vestig je je naam binnen je niche als degene waar je moet zijn.

BRILJANTE CONTENT

Je leert teksten te schrijven en helemaal het proces begrijpen hoe, wanneer en waar de content moet worden geplaatst. Op je blog, je website, op social media, je webinar, e-mailberichten, voor je verkoopgesprekken....alles.

DE ULTIEME KLANTMAGNEET

Hoe je je gratis weggever optimaal inzet zodat mensen je leren kennen, je aardig gaan vinden en je gaan vertrouwen.

DE VOLMAAKTE FUNNEL

Je leert een eenvoudige funnel te creëren en bouwen die je in 14 dagen kan lanceren en waarmee je direct al gaat verkopen.

Start je proefperiode


verkoop

VOLMAAKT VERKOPEN

Vergroot je zelfvertrouwen en je omzet zal stijgen. Door het groeien van je zelfvertrouwen zal je ook nooit een tekort aan nieuwe klanten hebben  waardoor je bedrijf groeit en je een merk creëert dat authentiek is en echt.

JE BESTE ZELF

Dit krijg je voor elkaar door je mindset anders in te stellen zodat je vol zelfvertrouwen je klanten kan inspireren en motiveren.

INSPIREREN EN VERKOPEN

Verkopen gaat niet over afsluiten of de deal doen maar over het inspireren van je klant in actie te komen. Hierdoor zullen zowel jij als je klant op een ontspannen manier het verkoopproces doorlopen.

DE EINDELOZE KLANTENSTROOM

Je leert hoe je iedere maand weer opnieuw 25 potentiële klanten kan blijven hebben, gedurende heel je carrière en voor zolang als je leeft.


Start je proefperiode

Probeer nu 14 dagen gratis!!!

Membership

PREMIUM

€ 397
Maandelijks
⭐️ Online programma: In 9 stappen naar een uniek bedrijf

⭐️ 1 jaar 24/7 toegang

⭐️ Membership

⭐️ Upgraden mogelijk naar OPTIMUM of ULTIMATE

Populaire keuze

OPTIMUM

€ 197
€1995
Per jaar
⭐️ Online programma: In 9 stappen naar een uniek bedrijf

⭐️ 1 jaar 24/7 toegang

⭐️ Upgraden mogelijk naar ULTIMATE


Excellente keuze

ULTIMATE

€ 347
€3495
Per jaar
⭐️ Online programma: In 9 stappen naar een uniek bedrijf

⭐️ 1 jaar 24/7 toegang

⭐️ 12 coaching sessies 1-op-1 van 60 minuten

⭐️ 4 extra bonussen t.w.v. €2000

“Superfijn en goed zijn de gesprekken die ik met Yolanda heb. Iedere sessie bespreken we per onderdeel wat ik in de periode ervoor heb gedaan en wat ik verder nog kan verbeteren. Doordat Yolanda direct inspeelt op mijn behoeften weet ik precies wat ik vervolgens weer als eerste aan moet pakken! “

- PETRA T.

“Het coachingstraject dat ik volg bij Yolanda heeft mij een flinke boost gegeven. Stap voor stap werken we aan mijn bedrijf. Yolanda heeft veel kennis die ze graag met mij deelt. Door middel van een stappenplan loodst Yolanda mij door de wereld van ondernemen. Met alle aandacht voor het persoonlijke aspect.”

- JACQUELINE K.

"Yolanda heeft mij enorm goede adviezen gegeven over het opsplitsen van content en de waarde hiervan bepalen. Ze heeft me vooral geleerd om meer vanuit de klant te denken, wat heeft deze NU nodig? In plaats van, wat wil IK nu verkopen. Gesprekken bomvol adviezen waar ik écht wat aan heb. Je merkt dat zij al jaren ervaring heeft met alles dat met (online) verkopen te maken heeft. Mocht je hier iemand voor zoeken, dan is Yolanda dé persoon!

SEM A.

Ik ben er voor je en sta klaar om je te inspireren, te stimuleren en je toe te juichen! 

Zodat je een beetje weet met wie je te maken hebt: 

Halverwege de jaren 90 start ik een makelaarskantoor. De periode die volgt is fantastisch. Maar….. de crisis slaat toe. De verkopen lopen terug. Ik werk 80 uur per week en krijg een burn-out.

Na een sabbatical besluit ik de draad weer op te pakken maar de passie en het plezier dat ik altijd heb gehad in het verkopen van woningen ben ik helemaal kwijt.


Carrièreswitch…

Ik wil iets anders gaan doen maar wat datgene is, daar kom ik niet direct achter. Tot het moment dat ik me realiseer dat er één ding is waarin ik ontzettend goed in ben: ONDERNEMEN!!! Daarin heb ik op dat moment 30 jaar ervaring.

Dan besluit ik een carrière switch te maken: Ik ga me helemaal richten op het coachen van ondernemers, iets wat ik eigenlijk al jaren doe. In mijn werk en als vrijwilliger bij Qredits. Ik kies er voor om vrouwelijke ZZP-ers te coachen omdat ik zelf ook altijd ZZP-er ben geweest.

Ik volg trainingen en opleidingen bij de allerbeste coaches in binnen- en buitenland en investeer tienduizenden euro’s om al die kennis op te steken.


NU HEB IK EEN FANTASTISCH BEDRIJF, 

VERDIEN IK MEER DAN IK OOIT VOOR MOGELIJK HEB GEHOUDEN, 

BEHOOR TOT DE TOP 10 VAN BESTE BUSINESS COACHES VOOR VROUWEN IN 2021 | 2022 | 2023

EN HEB IK.... VRIJHEID 😀😀😀


DIT GUN IK JOU OOK!!!

  • Ik help je loyale klanten te krijgen zodat klanten alleen nog maar met jou zaken willen doen.
  • Simpelweg omdat zij een goed gevoel bij je hebben en zich gewaardeerd en prettig bij je voelen.
  • Ik help je obstakels te overwinnen zodat je de kans hebt alles uit je bedrijf te kunnen halen wat erin zit.
  • Ik daag je uit anders te durven denken en te zijn dan je concurrent en wil je motiveren verder te denken dan alleen de dag van vandaag.
  • Ik ga mijn kennis en ervaring met je delen en je helpen je bedrijf naar een hoger level te tillen!!!

'Alles wordt duidelijk uitgelegd in de videolessen.'

 - Arco G.

'Superfijn om te weten wat ik als eerste moeten doen.'

 - Marjan H.

'Eindelijk heb ik een duidelijk overzicht van mijn aanbod.'

 - Brenda T.

Ik ben blij dat ik eens een cursus tegenkom die to-the-point is zonder overbodige blablabla :-). En heel aangenaam om te volgen ook! - Stijn M.

Probeer nu 14 dagen gratis!!!

Membership

PREMIUM

€ 397
Maandelijks
⭐️ Online programma: In 9 stappen naar een uniek bedrijf

⭐️ 1 jaar 24/7 toegang

⭐️ Membership

⭐️ Upgraden mogelijk naar OPTIMUM of ULTIMATE

Populaire keuze

OPTIMUM

€ 197
€1995
Per jaar
⭐️ Online programma: In 9 stappen naar een uniek bedrijf

⭐️ 1 jaar 24/7 toegang

⭐️ Upgraden mogelijk naar ULTIMATE


Excellente keuze

ULTIMATE

€ 347
€3495
Per jaar
⭐️ Online programma: In 9 stappen naar een uniek bedrijf

⭐️ 1 jaar 24/7 toegang

⭐️ 12 coaching sessies 1-op-1 van 60 minuten

⭐️ 4 extra bonussen t.w.v. €2000

                   

Meest gestelde vragen

Ik ben loopbaancoach. Is dit programma ook voor mij geschikt?

Jazeker, in 9 stappen naar een uniek bedrijf is geschikt voor iedere ZZP-er in de dienstverlenende sector. Of je nu coach bent, financieel adviseur, makelaar, verkoopstyliste, fotograaf of marketeer.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan studeren?

Dat is helemaal afhankelijk van de tijd die jij beschikbaar hebt. Reken op gemiddeld 3-4 uur per week. Iedere week krijg je toegang tot een volgende stap in het programma. Na 9 weken heb je toegang tot alle lessen en kan je de videolessen op elk moment weer opnieuw bekijken.

Wat is een funnel precies?

Een funnel is niets anders dan een serie stappen waar je mensen langs heen loodst.tot het moment van aankoop. Deze stappen moeten stuk voor stuk in de juiste volgorde worden genomen. Een funnel kan je voor van alles hebben. Een verkoopfunnel. Een leadfunnel. Een funnel om gewicht te verliezen. Een funnel kan uit 2 stappen bestaan, 5 stappen, 9 stappen etc.

Er worden heel veel online programma’s aangeboden. Wat maakt in 9 Stappen naar een uniek bedrijf anders?

Het is specifiek voor ZZP-ers. Precies datgeen wat je nodig hebt. Zelf ben ik al 35 jaar zzp-er en alle dingen die je toch niet gebruikt die heb ik er uit gelaten. Iedere les bestaat uit een videoles met daarbij een download. De download is een blauwdruk van 1 A4-tje waarop je in 1 oogopslag alles terug kan vinden van hetgeen er in de les is besproken. Voor ieder onderwerp dat wordt besproken zijn er een of meerdere blauwdrukken beschikbaar.
Ik vertel het je niet alleen maar laat het je ook zien aan de hand van duidelijke voorbeelden..
Met dit programma heb je alles in handen wat je nodig hebt om een uniek en authentiek bedrijf te bouwen.

Ik heb geen idee wat ik moet schrijven in mijn e-mails en weet ook niet hoe ik een advertentie moet maken. Wordt dat ook besproken?

Nou en of, aan zowel het schrijven van e-mailberichten, blogs, het maken van advertenties en social mediaberichten wordt aandacht besteed.

Wat moet ik doen wanneer ik er op enig moment met een les niet uitkom en vastloop?

Je kan al je vragen stellen in de community. Daar geef ik je antwoord op al je vragen. . Heb je daarbij behoefte aan extra begeleiding dan is het mogelijk 1 of meerdere 1-op-1 coaching sessies te boeken.