content bibliotheek

Content bibliotheek

Een content bibliotheek is een verzameling verhalen over jou, je bedrijf en over je producten en diensten. Want als iemand je verhaal niet kent, niet weet wie je bent en wat je doet, zal je ook nooit iets verkopen.

Het maken van goed afgestemde content helpt je leads te genereren, je klanten te koesteren en de verkoop te stimuleren. Door een Content bibliotheek te bouwen, kunnen ook ZZP-ers en kleine ondernemers, net zoals de grote merken, een gestage stroom van fantastische content creëren die er nodig is om nieuwe leads en klanten te krijgen.

Je verhaal te kunnen vertellen is niet alleen goed toe te passen in de zakelijke markt maar ook uitstekend bruikbaar wanneer je klanten consumenten zijn.

De voordelen van een Content bibliotheek:

  • Je vestigt jezelf als DE expert 
  • Je bouwt een persoonlijke band met je klanten op
  • Bouw je aan je branding en merkbekendheid
  • Stimuleer je de betrokkenheid met je klanten
  • Krijg je meer website bezoekers
  • Je bevordert het klantbehoud
  • Je realiseert meer verkopen

Maak content die heel waardevol is voor je doelgroep. Laat in je verhalen duidelijk blijken dat je helemaal begrijpt hoe diegene zich voelt. Dat je begrip hebt voor het probleem waar hij of zij een oplossing voor zoekt. Laat je expertise zien. Ga met de klant in gesprek en wees oplossingsgericht.

Recyclen, hergebruiken en opnieuw verpakken

Zoek naar manieren om elk stukje content dat je maakt opnieuw te gebruiken, zodat je het maximale rendement uit je content haalt.

Experimenteer om de beste processen te vinden voor het maken en plaatsen van je berichten en verfijn deze in de loop van de tijd. Leg vast welke berichten het beste werken zodat je deze eenvoudig weer kan kopiëren en aanpassen voordat je ze opnieuw plaatst.

Meer hierover, lees het blog: Het geheim van slimme content marketing voor zzp-ers

Wil je starten met het bouwen van een content bibliotheek? Meld je aan voor het programma: 'In 9 stappen naar een uniek bedrijf'. Voor meer info: KLIK HIER

Reactie plaatsen