sales

Sales is het verkopen van je producten en je diensten op een manier waarbij je je klanten inspireert zijn wensen en visie helder te krijgen en te realiseren.  

Wat is het probleem van de klant? Waarvoor zoekt hij een oplossing? En heb jij de beste oplossing voor het probleem van de klant.

Om goed te kunnen verkopen zal je goed moeten kunnen luisteren en je kunnen inleven in de klant. Moeten beschikken over communicatieve vaardigheden. Klantgericht moeten denken en kunnen onderhandelen. Stressbestendig moeten zijn en een doorzetter moeten zijn, ook als het tegenzit.

Traditionele verkopers verkopen, verleiden, overtuigen en SLUITEN de koop in hun wereld van producten en diensten. 

De ondernemer van NU begrijpt en respecteert de wereld van haar klant en INSPIREERT de klant zijn wensen en visie helder te krijgen en te realiseren.  Er is niets mis met verkopen en invloed uitoefenen. Het verschil is hoe je het definieert, en waar jij je prettig hierbij voelt.  

Verkopen gaat niet over sluiten of de deal doen, het gaat over het inspireren van je klanten in actie te komen. Je verkoopt een verlangen, een droom en een visie.

De verkoper van NU verandert het leven van de klant. Dit is een nieuwe manier van denken, een nieuwe manier van zijn, een nieuwe manier van hoe je als ondernemer in het leven staat.

Wanneer je je klanten inspireert om in actie te komen jij zal nooit meer hoeven te verkopen. Daardoor zal zowel jij als je klanten je de vrije keus en de vrijheid zullen hebben.

 


 Reactie plaatsen