2189803271306986

PODCASTS
met tips en informatie over ondernemen, marketing en sales

ONDERNEMERSTIPS

Dé podcast voor zelfstandig ondernemers in Nederland. Ontdek de beste inzichten en tips op het gebied van ondernemen, marketing, sales, mindset, opschalen, business building, persoonlijke ontwikkeling, conversie en alle onderdelen die ervoor zorgen dat je je een volgende groeistap met je bedrijf kan maken!


Top 10 beste tips voor ZZP-ers

Duur podcast: 10.46 minuten


Deze tips gaan je helpen je bedrijf verder te laten groeien zodat je meer klanten krijgt en meer inkomen gaat verdienen op een manier die je minder werk en tijd kost. Ongeacht of je net gestart bent als zzp’er of al een poosje aan de weg timmert.

Deze top 10 van beste tips voor zzp’ers PLUS een extra bonustip die ik je niet wil onthouden heb ik, in de 35 jaar dat ik inmiddels zelfstandig ondernemer ben, verzameld en uitgetest en hebben ervoor gezorgd dat ik behoor tot de top 10 van beste businesscoaches voor vrouwen in 2021 en 2022.Hoe je route te plannen naar een succesvol bedrijf

Duur podcast: 15.54 minuten

In deze podcast vertel ik je de 9 stappen die je nodig hebt om een uniek en succesvol bedrijf te kunnen creëren dat past bij je lifestyle en waarmee je het inkomen kan verdienen waar jij behoefte aan hebt.

Waarmee je je kan onderscheiden en totaal geen last meer hebt van de concurrentie, dat authentiek is en niet na te maken door anderen.

Door deze 9 stappen te volgen zal je meer vrijheid ervaren, minder hard hoeven te werken en meer verdienen.

Dit is de strategie die je als zzp-er kan gebruiken om ervoor te zorgen dat klanten alleen nog met jou zaken willen doen.


Gratis E-book Routeplanner naar een succesvol bedrijf met uitleg en template

Start met het leggen van een stevige fundering. Zet je marketingstrategie op poten en krijg vol zelfvertrouwen iedere maand weer opnieuw 25 nieuwe klanten

Wil je het gratis E-book ontvangen KLIK HIERPersonal branding met een klein budget

Duur podcast: 7.59 minuten


Door gebruik te maken van personal branding voeg je facetten toe waarmee jij je kan onderscheiden van de concurrentie: emotioneel, betrokken en inspelend op de dromen en behoeften van je klanten. Voor zzp-ers een fantastische manier om je als bedrijf duidelijk van andere bedrijven te kunnen onderscheiden. Dit zorgt ervoor dat mensen een binding krijgen: met jou, bij je bedrijf en bij je merk.


Gratis Coaching Sessie

Wil jij met je personal branding aan de slag? Maak dan een afspraak voor een succes coaching sessie:

>> Hierin ontdek je wat in jouw geval passende strategieën zijn.

>> En ontvang je een persoonlijk plan van aanpak.

Dit gesprek van 60 minuten is helemaal gratis.

KLIK HIER dan kan je direct een afspraak inplannen in mijn agenda.Hoe op 1 A4 je businessplan te maken

Duur podcast: 12.03 minuten

Dit businessplan zorgt ervoor dat je je plan kan trekken en precies weet wat je NU moet doen om je doelen over 3 jaar te kunnen bereiken.


Dit businessplan is voor IEDERE ONDERNEMER geschikt. Ongeacht of je een startende ondernemer bent of al jarenlang aan de weg timmert, of je nu diensten of producten verkoopt, zzp’er bent of een bedrijf hebt met 49 man personeel.


Belangrijk:
Dit businessplan vervangt niet het uitgebreide businessplan dat banken en instellingen van je vragen bij bijv. de aanvraag van een financiering. Wel kan het je helpen als voorbereiding op het invullen van een uitgebreider businessplan.


Wil jij snel en inzichtelijk je doelen kristalhelder krijgen voor de komende 3 jaar?

DOWNLOAD het gratis E-book het Bikkelhard BusinessplanHoe je ideale klant te kiezen

Duur podcast: 5.09 minuten

De vraag waar heel veel ondernemers mee rondlopen is: Wie is nu eigenlijk mijn ideale klant en hoe vind ik ze? Het is super belangrijk duidelijk en helder te krijgen wie je klanten zijn en wat ze doen. Hier hang 99,9 % van je succes van af.Hoe je doelgroep te bepalen

Duur podcast: 7.43 minuten

In deze podcast vertel ik je over het bepalen van je doelgroep en waarom dit zo belangrijk voor je is als zelfstandig ondernemer.