VIPcoaching Jaarprogramma

 Je wil graag werken met een coach die betrokken en persoonlijk werkt. Die de expertise heeft in jouw vakgebied én die met je de diepte in gaat die verder reikt dan de standaard business coachingsprogramma’s. 

Daarom kies je heel bewust voor de persoonlijke benadering.

  • Wees de expert in jouw markt
  • Verdubbel je inkomen in de helft van de tijd
  • Trek op de meest simpele manier de beste klanten aan
  • Verkoop je diensten voor de hoogste prijs
  • Groei naar € 100.000 en breek door richting de € 250.000 per jaar
  • Voor coaches, adviseurs en ondernemers 
Meld je nu aan voor een oriënterend gesprek.....

HERKEN JE JEZELF HIERIN?

- JE HEBT GROTE AMBITIES EN ONTWIKKELT JEZELF CONTINUE. 

Je bent op weg naar je eerste €100.000 en weet en voelt dat er nog veel meer in zit. In jou én in je bedrijf. 

- JE VERSTAAT JE VAK EN DURFT JEZELF ZONDER SCHOOM EEN EXPERT TE NOEMEN. 

Je help je klanten fantastische resultaten te behalen. Je hebt een gigantisch grote impact op hun leven en wil daar ook goed voor worden betaald.

- JE BEHEERST DE BASICS VAN MARKETING , SALES EN ONDERNEMERSCHAP. 

En vindt het niet meer dan logisch hierin tijd, geld en energie te investeren. Regelmatig volg je trainingen en cursussen om bij te blijven. Ondanks dat blijf je nieuwsgierig, want je weet dat op jouw niveau de details het grote verschil maken. Je bent zoekt naar iemand die je deze diepgang kan bieden. 

- JE WEET DAT JE JE VISIE VEEL BETER IN DE MARKT KAN ZETTEN. OP EEN NOG VEEL HOGER EN GROOTSER NIVEAU. 

Als invloedrijk leider, met overtuigende ideeën die de boel opschudden. Die impact heeft en die het verschil maakt. 

- JE HEBT BEHOEFTE AAN IEMAND DIE DE EXPERTISE BEZIT BINNEN JOUW VAKGEBIED EN OP EEN GELIJKWAARDIG EN STRATEGISCH NIVEAU MET JE MEE KIJKT.

Die je niet naar de mond praat maar eerlijk zegt wat er moet verbeteren en waar de kansen liggen. Die nieuwe ideeën heeft, je uitdaagt, inspireert en je confronteert wanneer het nodig is. 

- JE WIL JE BEDRIJF NOG STERKER NEERZETTEN. JE ONDERSCHEIDEN VAN DE MASSA EN JE EIGEN WEG GAAN. 

Een bedrijf dat helemaal past bij je lifestyle en wie jij bent. Jouw bedrijf moet jouw ideale leven voor je mogelijk maken. Qua voorwaarden, visie, klanten en inkomen. Je wil niet langer meer concessies hoeven te doen.

- JE NEEMT 100% VERANTWOORDELIJKHEID 

Voor jezelf en voor je bedrijf. Je begrijpt dat jij je bedrijf bent en je bent bereid om ook persoonlijk hierin leiding te nemen en alles te doen wat nodig is. 

Wat we gaan doen.....

Ik help je de marketing op te zetten waarmee je de beste klanten naar je toe gaat trekken

  • Creeër een marketingfunnel voor je waarmee je de beste leads in de schoot geworpen krijgt. 
  • Doe de copywriting voor je (goede content is HET geheim van succesvolle marketing) 
  • Samen met mijn team neem ik je al het werk uit handen en nemen wij de technische kant voor onze rekening. 
  • Ik help je persoonlijk om van de beste leads tevreden klanten te maken die jou de beste prijs hiervoor willen betalen.  

Contact

Wekelijks hebben we contact, per e-mail, telefoon of online. 

Er zijn 6 coachingsdagen inbegrepen waarop we samen afspreken en 1-op-1 de diepte in gaan. Wat zijn je frustraties en waar zitten je belemmeringen. Wat gaat goed en wat kan (nog) beter. En natuurlijk vieren we ook je successen!!!

E-learning

Onderdeel van het jaarprogramma is het Marketing-Totaal-Programma. Een compleet A tot Z stappensysteem met videolessen en downloads, voorbeelden en templates die je in je eigen tempo op het moment dat het jou schikt kan bekijken 24 uur per dag en 7 dagen in de week.  

MARKETING-TOTAAL-PROGRAMMA  

Onderdeel van het VIPcoaching jaarprogramma is het Marketing-Totaal-Programma. Een compleet van A tot Z stappensysteem dat je je helemaal eigen gaat maken.  

Alles wat je hoeft te doen is de lessen te volgen en de juiste stappen zetten in de goede volgorde om vanaf het punt (A) waar je nu staat je doel, je grote droom bij punt B te bereiken.

Er zijn 5 modules. 

Iedere module bestaat uit 3 onderdelen met videolessen en supersimpele sjablonen op 1 A-4tje waarbij je alleen de lege plekken hoeft in te vullen zodat je alles gemakkelijk kunt bijhouden en optimaliseren.

Na het voltooien van alle lessen heb je een complete handleiding in handen die helemaal is toegespitst op de groei van jou en je bedrijf en die je kunt blijven gebruiken in de jaren die komen gaan.

MODULE 1 MINDSET

Het hebben van de juiste mindset en het zelfvertrouwen dat je je doelen gaat behalen is een bepalende factor voor jouw SUCCES!!!  

Dit is de eerste bouwsteen die je nodig hebt om te kunnen groeien als mens en met je bedrijf. Je krijgt helemaal helder wie je bent, waar je naar toe wil en hoe je vol zelfvertrouwen jezelf presenteert aan de buitenwereld.  

MINDSET UPGRADEN

module 1 marketing totaal plan

BIKKELHARD BUSINESSPLAN

module 1 marketing totaal plan

POSITIONERING

Ik ga je de 5 mindsets leren om een TOPondernemer te worden, zodat je het beste uit jezelf kan halen en de beste kan worden in die je maar wil zijn. Want zonder de overtuiging dat je het gaat waarmaken zal het je niet lukken.  

In dit onderdeel leer je met een simpele strategie in 4 stappen hoe je doelen te bepalen op de lange termijn en wat je nu direct zou moeten doen om je doelen te bereiken. 

We gaan de 7 succesfactoren doornemen waarmee je een TOPpositionering creëert in jouw specialisatie zodat de beste klanten op je afkomen. Je ontdekt waarom dit zo belangrijk is, maar ook welke fouten je hierbij kunt maken. 

MODULE 2 FUNDERING

Een stevige fundering is essentieel voor de groei van je bedrijf en bepaalt voor 99% je succes. Wanneer je dit werk hebt gedaan wordt het verderop in het programma vele malen gemakkelijker. Je hoeft dan alleen nog maar de lege vakjes te vullen met informatie die je in deze fase hebt verzameld. Wanneer je dit onderdeel goed voor elkaar hebt, gaat je dit verderop in het programma enorm veel tijd besparen en helpt het je al het andere op zijn plaats te laten vallen.

DE IDEALE KLANT

BOODSCHAP

AANBOD

In deze stap leer je de juiste doelgroep te definiëren, jouw ideale klant. 

Je ontdekt het grote probleem van deze klant op te lossen op een manier die past bij jouw persoonlijke en financiële doelen. 


In de lessen over je boodschap ga je alles wat je doet voor je klant, samenvatten in 1 krachtige zin zodat je 2 tot 10 keer meer resultaat uit je marketing gaat halen.  

Ontdek de juiste prijsstelling voor je producten en diensten en hoe net als een ‘groot merk’, goed georganiseerd en professioneel over te komen. 

Leer hoe de weerstand om te kopen te verminderen en je autoriteit en het vertrouwen bij je publiek te vergroten door hen exact te laten zien welke stappen klanten moeten nemen om hun doel te bereiken.  


MODULE 3 DE FUNNEL

Een funnel moet je zien als een trechter. Hierin komen een heleboel mensen terecht. Via deze trechter vertel je mensen wie je bent zodat ze je leren kennen. Ga je kennis delen zodat ze je aardig gaan vinden en ga je hen een oplossing bieden zodat ze je gaan vertrouwen en bij je gaan kopen. Na dit onderdeel weet je precies wat een funnel is en kiezen we de funnel die perfect past bij jouw doelstelling en je bedrijf.

AUTOMATISERING

ULTIEME KLANTMAGNEET

IMAGO BOOSTER

We gaan een automatisering opzetten waarmee je je publiek kan bereiken, vertrouwen kan opbouwen, filteren, sorteren, screenen en leads kan omzetten in potentiele klanten. 

Met de 5-minuten-funnel-vinder kijken we welke funnel in jouw situatie het meest geschikt is.

Dit is het eerste stukje informatie waarmee je iemand iets leert, waarin je je kennis deelt, en waarmee iemand die zich inschrijft een lead wordt. 

Wanneer je zorgt voor een fantastische goede eerste indruk en wanneer je dit helemaal goed doet. Dan gaat er iets fantastisch gebeuren! Dan kan je een gigantische transformatie krijgen binnen je bedrijf en krijg je snel 2 – 10 keer meer leads dan voorheen. 

Oftewel de bedankpagina. 

In dit onderdeel leer je zo snel mogelijk de connectie en het vertrouwen te versterken met je publiek tussen de klantmagneet en het verkoopmoment.


MODULE 4 FLOW

Nu je vol zelfvertrouwen bent en de Fundering en de Funnel helemaal op orde is, ben je er klaar voor deze volgende stap te zetten. Om onder de aandacht te komen van je doelgroep én opgemerkt te worden moet je je op de juiste manier presenteren en zichtbaar en vindbaar zijn op internet en op social media en kan je de sluizen open zetten: De FLOW

ONLINE

DE CONTENTFABRIEK

LEADGENERATIE

In dit onderdeel gaan we een ijzersterk profiel maken en je bedrijfspagina optimaliseren voor Facebook en LinkedIn. 

Leer je hoe hier je doelgroep te vinden en hoe je dit alles kunt bijhouden en optimaliseren. 

Ook kijken we naar je website en hoe we die verder kunnen perfectioneren. Je leert hoe jezelf te presenteren en vlogs te maken zodat je ook als persoon online zichtbaar bent. 

Door het bouwen van een contentfabriek maak je van alles wat je schrijft een evergreen.  

Je leert blogs, berichten en artikelen te schrijven die je keer op keer weer kunt verfijnen en hergebruiken.  

Met maar 1 doel: Zodat mensen je leren kennen als iemand die weet waar die over praat zodat je de eerste keus bent wanneer diegene jouw dienst of product wil kopen. 

In dit onderdeel gaan we advertenties maken om nieuwe leads aan te trekken.  

Je krijgt kant en klare-sjablonen voor je advertenties zodat je alleen maar de lege plekken hoeft in te vullen en complete scripts voor je e-mail marketing.

Ook laat ik je zien hoe je een hele e-mailfunnel kan opzetten met behulp van één A4-tje. 

MODULE 5 VERKOOPTECHNIEKEN

EERSTE KLAS SALESVAARDIGHEDEN OM NIEUWE KLANTEN BINNEN TE HALEN  

In deze module leer je de vaardigheden hoe je een verkoopgesprek voert zodat je gemakkelijk en met plezier de best betalende klanten kunt binnenhalen. Klanten die helemaal passen bij jouw passie en jouw lifestyle. Mensen moeten vertrouwen in je krijgen. Hun twijfels en bezwaren moet worden weggenomen zodat ze vol overtuiging ’ JA ‘ zeggen tegen jou en je aanbod.  

HET VERKOOPGESPREK

OMGAAN MET BEZWAREN

DE DEAL

In dit onderdeel leer je 12 technieken wat je precies moet zeggen tijdens een verkoopgesprek om de opdracht te krijgen.  


In deze les bespreken we 10 helpende mindsets om met bezwaren om te gaan en hoe je deze kan pareren, zodat je toch mogelijk een ‘JA’ krijgt van de klant.  

Je leert welke 5 aandachtspunten van belang zijn bij een ‘JA’ van de klant en hoe je in contact blijft met een klant die nog niet direct wil beslissen.


HOOG RENDEMENT  

Dit aanbod is vanzelfsprekend niet goedkoop. Maar het is een investering die je heel veel rendement gaat opleveren. Ook voor de jaren die in het verschiet liggen. Bedenk maar eens wat het je kan opleveren.  

Stel dat je van 20 mensen een opdracht krijgt à € 5000. Of dat je je diensten verkoopt aan 30 klanten à 3500 euro, zonder dat het je veel tijd kost. En wat het rendement gaat zijn als je dit zo de komende jaren blijft doen. Je bedrijf wordt dan de weg naar vrijheid. Je gaat vele malen meer verdienen en je gaat leven op de manier waarvan je altijd hebt gedroomd.

INVESTERING  

Éénmalig € 9950,- of 12 termijnen van € 997,- 

NIET VOOR IEDEREEN

Natuurlijk is dit programma niet voor iedereen geschikt. Ik kan alleen maar talentvolle ondernemers helpen die beschikken over veerkracht, een sterke drijfveer hebben en fantastische mensen zijn om mee te werken.  

Vanwege de persoonlijke aandacht in het programma is er slechts plek voor een beperkt aantal kandidaten. Daarom wil ik zeker weten dat onze samenwerking voor ons allebei 100% een goede match is. 

OVER YOLANDA  

Als allround deskundige met 30 jaar ondernemerservaring waarvan 20 jaar in de makelaardij plus mijn expertise als businessoach en marketeer kan je met mij over alle zaken sparren waar je zowel zakelijk als privé mee te maken hebt.  

Ik help je obstakels te overwinnen, daag je uit anders te durven zijn dan de concurrent en motiveer je verder te denken dan de dag van vandaag.  

Help je loyale klanten te krijgen zodat klanten alleen nog maar met jou zaken willen doen omdat zij een goed gevoel bij je hebben en wil je inspireren een bedrijf te creëren waarin vertrouwen en loyaliteit de norm zijn.  

Ik hou van duidelijke taal en transparantie. Ben energiek, creatief, positief en oplossingsgericht. Kan niet, bestaat niet bij mij. Ik vind altijd een oplossing!Input your text in this area

Wat anderen vertellen......

“Een compliment voor al je lessen. Het motiveert mij heel erg en ik heb ontzettend veel zin om er een boost aan te geven.”  

- Anna Burgers

“ Positief verrast. Inspirerend, vernieuwend. Duidelijk verhaal. Heel prettig dat ik ook iedere keer weer mijn vragen kan stellen."  

- Koen

““Prettige training met goede informatie. Yolanda is breed georiënteerd en de lessen zijn gelijk praktisch om in te zetten.”  

- Karin en Frank de Wilde

 Helder, duidelijk en overzichtelijk programma en in een goed tempo.” - Ruud

“Een informatieve en enerverende training met heel veel praktische tips die wij direct in de praktijk kunnen brengen.” - Manon

WIL JE OOK MEEDOEN MET HET PROGRAMMA?

Meld je dan aan voor een oriënterend gesprek met mij. In dit gesprek, dat helemaal vrijblijvend is, bespreken we samen jouw perspectieven en de kansen die er zijn om je bedrijf te laten groeien en wat voor jou de meest geschikte manier is om het programma te volgen. Wacht niet langer en stuur een mailtje aan info@yolandaaartse.nl. Kunnen we ook gelijk kijken of we een goede klik hebben met elkaar. 

Ik spreek je snel!

Hartelijke groet,  

Yolanda